DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Atac la ANAF, fara ORNISS !

Atac la ANAF, fara ORNISS !

Autor:

In buna masura schimbarea Guvernului Tudose a fost necesara si dupa „topaiala” financiara a lui Ionut Misa, ministrul Finantelor care, dupa ce a lacrimat el insusi pe la emisiunile televizate a facut apoi sute de mii de romani sa planga de nervi dupa batjocura cu buclucasul Formular 600 sau nenumarate alte boroboate fiscale. Si chiar daca baronul Felix Stroe a fortat pe la tot felul de intalniri de taina pastrarea lui Misa in fruntea ANAF-ului, pentru a avea astfel un „cap de pod” si in cabinetul Dancila, de aceasta data se pare ca „masochismul” taberei Dragnea nu se va mai repeta.

 

cap anaf 350x205 Atac la ANAF, fara ORNISS !

„Cameleonul” Rizea vrea sa-l puna pe finul Anghel seful Fiscului

Mai ales ca pentru stabilitatea actualului Guvern este vital un Fisc care sa functioneze la parametri maximi nu doar pentru „hingherirea” contribuabililor, dar si ca sa aplice principiile relaxarii fiscale prevazuta in programul de guvernare care i-a adus atatea voturi PSD-ului. Cu toate acestea, diverse grupari transpartinice incearca sa-si bage coada in desemnarea noului presedinte al ANAF, astfel ca au ajuns pe aceeasi parte a baricadei atat fosti ejectati din sistem precum Gelu Diaocnu, cat si „cameleoni nemuritori” precum Marinel Rizea. Cel care este „legendat” ca  purtand mereu la el doua carnete de partid si care, dupa ce era uneperisto – liberal a incercat si beneficiile tehnocratilor. Numai ca, „ghinion”, desi tanjeste la numarul unu in ANAF, Marinel Rizea are o mare „tinichea” legata de coada profesionala, si nu ne referim aici musai la magazinul fratelui cu marfa confiscata de Antifrauda. Ci la faptul ca, pur si simplu, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, nu ar avea certificatul ORNISS obligatoriu pentru ocuparea unei asemenea demnitati! Motiv pentru si care, probabil, incearca barem sa-l impinga in fata pe finul Anghel…

„Macel” fratricid

Daniel Florin Anghel 267x300 Atac la ANAF, fara ORNISS !Considerat de atata amar de vreme drept „eminenta cenusie” a Fiscului, inca de pe vremea cand se afla la sefia Regionalei Bucuresti – Ilfov, Marinel Rizea s-a mai aflat si altadata in centrul „macelurilor” fratricide dintre diversele grupuri de interese din cadrul ANAF. Chiar daca si-a mai luat si „leapsa”, cum a fost spre sfarsitul anului 2015, pe cand era considerat omul lui Marian Petrache din „Republica Autonoma Ilfov” si a fortat chiar debarcarea lui Gelu Diaconu, nemirosind „ploaia de stele” de pe umerii lui Gabriel Oprea, protectorul celui din urma. Insa, pentru a indrepta „eroarea de calcul” a luat-o pe urmele interesului national uneperist , dupa care a incercat din nou sa se „ingalbeneasca” drept liberal, pentru ca tehnocratii ajunsi la Putere sa-i „repereze onoarea” si sa-i inceteze „exilul” la DGRFP Ploiesti.

266 milioane euro „gaura”

misa 350x196 Atac la ANAF, fara ORNISS !

Se mai poate baza Ionut Misa pe „spatele” lui Felix Stroe?

Acum insa, cum probabil Rizea a neglijat sa-si treaca la CV chiar toate „bornele” carierei sale profesionale iata ca facem cuvenitele rectificari. In frunte cu „uitatul” raport al Curtii de Conturi inaintat Directiei Nationale Anticoruptie si prin care inspectorii au stabilit un prejudiciu record de 1.186.328.617 lei, adica nu mai putin de 266 milioane de euro, „gaura” gasita la Administratia Judeteana a Finantelor Publice Ilfov pe vremea cand structura era condusa chiar de catre Marinel Rizea. Cel al carui nume poate fi agatat si in intele dosarului „Murfatlar”, ca si in alte spete in care exista suspiciuni privind rambursari ilegale de TVA de nu mai putin de sapte miliarde de euro in toata tara, o buna parte chiar in „RAI”-ul ilfovean. Basca perioada „tulbure” in care era detasat sef la control la Fiscul din Ilfov… Asa ca prins in acest „paienjenis” de interese va incerca probabil din nou o manevra de invaluire prin propulsarea finului Daniel Florin Anghel, vesnicul sef al Administratiei Finantelor Publice Sector 2. De parca noul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici nu ar fi destul de „harsait” in ale politicii incat sa nu ceara o verificare din care va rezulta cu siguranta ca nici finul Anghel nu are obligatoriul aviz ORNISS, ca si nasul Rizea de altfel!

eugen teodorovici1 295x300 Atac la ANAF, fara ORNISS !

Ministrul Teodorovici poate lesne verifica lipsa avizelor ORNISS

     
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!