DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Antifrauda isi pierde cap dupa cap!

Antifrauda isi pierde cap dupa cap!

Autor:

Asemenea balaurului din poveste, dupa ce ajunsese sa-i terorizeze pe micii comercianti si pe contribuabilii romani, Directia Antifrauda incepe sa-si piarda, pe zi ce trece, cap dupa cap. Fara insa ca in locul acestora sa creasca altele. Asa ca s-a ajuns in hilara situatie ca structura in care au fost angajati de-a valma, atrasi de salariile mai mult decat generoase, padurari, soferi si chiar preoti, sa nu mai aiba acum pe nimeni la conducerea operativa.

 

4antifrauda Antifrauda isi pierde cap dupa cap!

Alergati prin piete, inspectorii fiscali rămân fără sefi

Si asta pentru ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, dupa „deturnarea” de la conducere a fostului director general, si principalii colaboratori ai acestuia parasesc corabia, atat Petre Voinescu, cat si Remus Budei facand deja diligentele necesare privind  incetarea detasarii lor la Antifrauda. O structura care se dovedeste, pe zi ce trece, un esec tot mai lamentabil, in care s-au pompat insa nepermis de multi bani, doar pentru ca fostul premier Victor Ponta sau Gelu Diaconu sa se impauneze cu niste cifre statistice care i-ar fi lasat cu gura cascata de invidie pana si pe cei de la „Gestapo”.

Fuge toata lumea!

Iar „hemoragia” de cadre s-ar putea accentua si mai mult, dupa ce inspectori si sefi de-a valma au intrat in panica dupa dezvaluirea „National”-ului privind disparitia sub actuala forma a structurii si absorbtia Antifraudei intr-o viitoare institutie, in care vor fi inglobate si Inspectia Fiscala din cadrul ANAF, dar si Serviciile de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IGPR. Mai mult, Antifrauda este serios afectata nu doar de procesele pierdute pe banda rulanta in instanta, dar si de faptul ca procurorii refuza pur si simplu sa mai lucreze cu „materialul” inspectorilor fiscali. Asa ca, dupa ce DIICOT-ul a scapat si oficial de aceasta corvoada, si procurorii de la alte Parchete au ajuns sa le trimita pur si simplu inapoi celor de la Antifrauda sesizarile in care apar „prejudicii estimate” care se dovedesc „umflate” peste orice limita.    
Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!