DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Am oprit „fabrica de generali” MAI!

Am oprit „fabrica de generali” MAI!

Autor:

Ca la fiecare sfarsit de an, structurile de forta au incercat sa-si traga cat mai multe „stele” d’alea mari pentru oamenii lor, cele mai vanate inaintari in grad fiind cele la general. Si cu toate ca bifarea de catre seful statului a numelor trecute pe listele  inaintate de catre structurile de forta reprezinta o simpla formalitate, dezvaluirile recente din „National” au condus la un gest fara precedent al Palatului Cotroceni.

 

Valeriu Mihai Am oprit „fabrica de generali” MAI!

Mihai Valeriu, blocat la Cotroceni

Astfel ca, desi deschidea lista cu propuneri din partea ministrului Carmen Dan pentru inaintarea in grad si daduse deja concursul necesar cu o comisie contestabila, din care nu a facut parte nici un superior, dar axata pe subalternii sai directi Bogdan Despescu de la IGPR si Ioan Buda de la IGPFR, subsecretarul de stat Mihai Valeriu nu a mai fost facut general! Dovada ca in urma verificarilor suplimentare efectuate de catre organele abilitate in urma dezvaluirilor noastre, presedintele Klaus Iohannis nu a mai semnat, in ultima clipa, doar decretul de inaintare la gradul de chestor a lui Mihai Valeriu!

Lista cu inaintari in grad!

Si cu toate ca Administratia Prezidentiala nu obisnuieste sa detaileze motivele pentru care se contramandeaza cu atat de putina vreme inainte semnarea unor decrete gata redactate, se pare ca informatiile privind declansarea iminenta a unui nou scandal la Ministerul de Interne  cu privire la mutarea sediului Pasapoartelor intr-un mall bucurestean sa fi dus la blocarea subsecretarului de stat Mihai Valeriu pe ultima suta de metri.

despescu Am oprit „fabrica de generali” MAI!

Bogdan Despescu (foto) si Ioan Buda au girat degeaba acordarea gradului de chestor

De altfel, numele acestuia este singurul care a fost taiat de pe lista inaintata de catre MAI catre Palatul Cotroceni, restul cadrelor primind acceptul sefului statului si implicit a structurilor contrainformative. Drept urmare, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Klaus Iohannis a semnat decretele privind inaintarea la gradul de chestor de politie a ofiterilor Stancu Narcis Petre,  Simion Gheorghe Marcel, Roman Miler Ionela Antoneta, Rotaru Constantin Luminita, Miritescu Dumitru Eduard, Lunescu Ion Rinu, Niculescu Vasile Valentin Paul, Melnic Gheorghe Valentin Costinel, Minca Ion Daniel, Flucus Ioan Valentin si Danila Viorel Sorin Mihai Emanuel.

buda frontiera Am oprit „fabrica de generali” MAI!

Ioan Buda

De asemenea, au fost facuti chestori principali de politie Macovei Gheorghe Ovidiu, Ivanescu Mihai Anton Bogdan Mihail, Ionita Iordan Alexandru Catalin si Dorobantu Stefan Ioana. Asta in timp ce Bogdan Despescu ii poate lasa acum linistit locul de sef IGPR lui Mihai Voicu, intorcandu-se la conducerea IPJ Constanta dupa ce a mai primit o stea, fiind acum chestor sef de politie.


8 comentarii to Am oprit „fabrica de generali” MAI!

 1. popescu

  Lunescu??? E o gluma? Haideti ca ne luati de prosti. Pentru ce merite a fost inaintat acest militian la gradul de general?
  Poate vrea si o functie in MAI….cat de curand ca nu ne mai mira nimic.
  A verificat cineva daca a indeplinit conditiile? DGPI doarme?
  La mai mare domnule general!

 2. Acelasi

  Pai nu a intervenit domnul Blaga pentru Mihai Valeriu?I-a fost aghitant cand domnul Blaga era ministru de interne.

 3. Isus Peesdos

  Daca ma uit la numele celor avansati “meritous” cu ocazia zilei de 1 Dec, nu vad niciun nume sonor, care ar putea sa se compare cu traiectul si ceea ce reprezinta Mihai. Si daca a fost aghitantul lui falcosu’, ce?!! Daca nu era el era altul in locul lui. Dar si aici a demonstrat ca nu a beneficiat de pozitie ca sa isi atraga ce nu i se cuvine. Baiatul asta a muncit onest si a fost un profesionist, atat cat l-a lasat si “sistemul” sa o faca. tache, mamicule, esti un mare jegos….

 4. Dorina

  REMAT ii asteapta cu mare drag!

 5. ??????

  Ați remarcat vreo “corelare” între avansările în grad, decorări ,la siguranță și ordine publică, și sporirea infracționalității sau alte evenimente mai “deosebite”, în perioade mai lungi sau mai scurte, după asemenea “evenimente” ?

 6. Suliver

  Sa fim seriosi fabrica merge in 3 schimburi fara sarbatori legale.

 7. gheorghe

  cel putin 4 dintre ei provin din structurile de resurse umane (macovei, melnic, simion, lunescu) plus altii din logistica (ivanescu), juridic (dorobantu), comunicatii (danila), etc. asa ca…ce mai este de spus?
  mihai valeriu chiar merita pe langa cei ce au fost avansati.

 8. tif

  Listele cu asazisi chestori sunt din ce in ce mai “anonime“, v-ati dat seama pentru ca respectivii/ele sunt de un anonimat+mediocritate de “pus in rama“.
  Unde sunt “zapezile de altadata“?
  La modul si mai serios acum: nici nu stiu ce este mai infect – individul/a sau metoda prin care parvine in grade si functii-!
  Nadajduiesc sa-si traga cat mai multi cat mai multe din ponoasele propriilor jegosenii.


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!