DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Am decapitat „Clanul Comandorilor”!

Am decapitat „Clanul Comandorilor”!

Autor:

Iata ca, desfasurata pe parcursul a peste jumatate de an, campania de dezvaluiri a „National” cu privire la gravele nereguli la care au ajuns sa se preteze cei din „clanul comandorilor” propulsati de catre Gabriel Oprea la conducerea inspectoratului General de Aviatie din cadrul MAI s-a soldat cu definitivarea raportului Corpului de control al ministrului de Interne. Control care  a fost declansat de catre fostul ministru Dragos Tudorache in noiembrie anul trecut, in urma dezvaluirilor noastre si care a fost ulterior extins din dispsozitia actualului ministru de Interne, Carmen Dan.

 

clan Am decapitat „Clanul Comandorilor”!Si cu toate ca a fost vorba de o operatiune extrem de complexa, care s-a intins pe parcursul mai multor luni de zile, iata ca raportul confirma faptul ca, batandu-si joc de Aviatia Internelor, o structura de elita a Ministerului de Interne si de munca si riscul la care se supun zilnic nenumarati alti piloti, o mana de sefi, alaturi de protejatii lor, au ajuns sa recurga la efectuarea de zboruri fictive, pentru a incasa astfel sume exorbitante, si de peste 300 milioane de lei vechi pe luna, bani in mana.

Parchetul Militar preia ancheta

De remarcat si pozitia onesta a conducerii MAI, care nu s-a multumit doar cu verificarea primelor dovezi prezentate de noi, ci a dispus in mod repetat extinderea cercetarilor, „updatand” astfel controlul de mai multe ori, pana ce Carmen Dan a primit raportul final. 02aaaaa03 Am decapitat „Clanul Comandorilor”!Unul de-a dreptul distrugator pentru Reliu, Colcigeanu, Machidon si gasca, toti acestia fiind dati acum pe mana Parchetului Militar. Si care, pe langa inevitabilele sanctiuni administrative, vor fi cercetati acum si penal, MAI cerand si recuperarea uriasului prejudiciu cauzat IGAV.

„Misiuni speciale ipotetice”

Remarcand  obiectivitatea si profesionalismul structurilor specializate ale MAI si pozitia ferma a ministrului Carmen Dan, este suficient pentru a intelege gravitatea faptelor sa dam „copy-paste” chiar dupa comunicatul de presa: „Comisia de control a constatat ca au fost efectuate zboruri tehnice cu elicopterele MAI – altele decat cele SMURD, fara a fi necesare, in vederea pregatirii unor misiuni speciale ipotetice. Aceste zboruri au fost realizate, in marea lor majoritate, de catre un grup restrans de piloti care fac parte din conducerea IGAV din cadrul MAI. Parchetul Militar a fost sesizat la data de 26 iunie 2017 si se va realiza inclusiv o cercetare administrativa pentru stabilirea pagubei produse patrimoniului MAI si pentru recuperarea prejudiciului”.


2 comentarii to Am decapitat „Clanul Comandorilor”!

  1. #îmi pasă

    Raportul de control conține doar o mică parte din neregulile pe care cei de la aviație le-au făcut.S-a constatat cumva cum a fost recepționat defect elicopterul VIP 110 de la reparația capitala? Despre cei 28.000 lei reprezentant chirie primită nelegal pe care Columbeanu îi avea de dat și care “au fost șterși” din ordinul d-lui Reliu s-a scris ceva? Despre reparațiile efectuate pentru acele zboruri ipotetice au constatat ceva domnii de la Corpul de Control? Despre cele trei dosare ale domnului Columbeanu care au dispărut subit s-a interesat cineva? Doamnă Ministru în timp ce conducerea aviației așteaptă să fie demisa, dl Columbeanu în goana sa nebună de a aduna cât mai mulți bani pe fluturașul de salariu pe principiul “după mine potopul” a distrus și ultimul elicopter MI-17 care se află defect pe aeroportul din Sibiu. Dacă acești indivizi care “au distrus” în doi ani resursa pregătită de vechea conducere pentru 4-5 ani mai rămân pe funcții de conducere 2-3 luni vor reuși să își ducă la bun sfârșit planul de a distruge și ce mai este disponibil în acest moment.

  2. Cata

    sincer, as fi vrut-o prim ministru! pare sa fie om normal!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!