DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » „Acoperit” torturat de politisti!

„Acoperit” torturat de politisti!

Autor:

Iata ca au trecut mai bine de cinci ani de la incidentul socant dezvaluit de „National” cu privire la torturarea unui investigator sub acoperire de catre mai multi politisti constanteni de la combaterea crimei organizate, bataia sora cu moartea primita de ofiter declansand un scandal monstru in cadrul MAI, dupa seria noastra de dezvaluiri. Si, dupa atata vreme si nenumarate presiuni, dosarul a primit un nou termen, cel mai probabil ultimul, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 

torturat „Acoperit” torturat de politisti!Si asta dupa ce fostii angajati ai BCCO Constanta, Bogdan Mircea Teodorescu, Vlad Stefan Zaharia, Dragos Emil Petcu si Cristian Dolana au fost trimisi in judecata in toamna anului 2013, rechizitoriul intocmit de catre procurorii Parchetului de pe langa Curtea Suprema cuprinzand detalii absolut halucinante cu privire la trauma suferita de ofiterul care actiona sub acoperire din chiar partea colegilor sai.

„Lipsa de loialitate”

Astfel, procuroii au stabilit ca in noaptea de 2 spre 3 mai 2013, dupa ce un investigator sub acoperire le-ar fi oferit spre vanzare celor patru „civili” o presupusa substanta stupefianta in fata unui club de fite din Mamaia, acestia l-au sechestrat, l-au dus in camera sa de hotel, fara niciun fel de mandat, i-au luat banii si telefoanele mobile si „au declansat o actiune sustinuta de supunere a acestuia la suferinte puternice, fizice si psihice, pentru a obtine marturisirea ca este politist, lucrand sub acoperire, pentru a-l intimida atat pe acesta, cat si pe persoanele care l-au autorizat”. Iar tortura a fost aplicata, dupa cum sustin procurorii, „pentru a-l pedepsi astfel pentru lipsa de loialitate constand in indreptarea unor asemenea actiuni impotriva unor colegi politisti si pentru indrazneala de a le fi testat probitatea profesionala”. Pentru faptele lor, intr-o prima instanmta primii trei acuzati au fost condamnati la cate patru ani de inchisoare iar ultimul la trei ani, cu suspendare sub supraveghere.    
Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!