AcasăDezvaluiriAnchete„Buldogul” Blaga cere „ciolanul” SRI!

„Buldogul” Blaga cere „ciolanul” SRI!

Odata cu instalarea lui Klaus Iohannis, liberalii – fie ei de rit vechi sau nou! – au simtit deja gustul Puterii, mai ales ca noul sef al statului nu a facut niciun secret din faptul ca isi doreste debarcarea din mers a guvernarii Ponta.

Vasile Blaga joaca tare chiar si cu aliatii

Desi pana la posibila venire la guvernare a noului PNL mai este inca destula cale, deja se poate observa cu ochiul liber ca se naste o falie tot mai mare intre fostii pedelisti si vechii liberali. Iar primii care au mutat au fost cei din urma, care le-au dat „mat” aliatilor, prin instalarea Alinei Gorghiu drept copresedinte al PNL si desemnarea acesteia, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, drept viitorul premier al Romaniei. Prinzand insa de veste de planurile „iohanistilor”, Vasile Blaga a ripostat cu duritate, mai ales dupa ce colegii liberali i-au dat de inteles ca stiu „mie in suta” ca „Buldogul” a dat cu subsemnatul, in mare secret, la Serviciul teritorial Oradea al DNA. Si, uite asa, Blaga a cerut intempestiv conducerea SRI!

La schimb cu Predoiu

Posibila inlocuire a lui Catalin Predoiu cu Alina Gorghiu drept premier i-a scos din minti pe fostii pedelisti

Desi fusese prezentat cu multa vreme inainte de inceperea campaniei electorale drept viitorul premier din partea PNL, Catalin Predoiu pare sa fi fost deja sarit din schema, Klaus Iohannis avand planuri tot mai mari pentru „asul” secret din maneca sa. Astfel ca, dupa ce a instalat-o pe Alina Gorghiu drept copresedinte al PNL, „neamtul” de la Cotroceni, dupa cum au fost informati pe cai neoficiale unii dintre cei mai influenti lideri ai vechilor liberali, ar plusa cu aceasta si in fruntea Guvernului.

Alina Gorghiu

Ceea ce l-a scos din minti pe Vasile Blaga care, dupa cum sustin sursele noastre, a amenintat ca, pentru a inghiti mazilirea pedelistului Catalin Predoiu, va cere la schimb nici mai mult, nici mai putin decat sefia Serviciului Roman de Informatii. Pentru el sau pentru vreun protejat al sau, nu a precizat inca…

Il „castreaza” sau nu DNA-ul?

Riposta lui Vasile Blaga nu i-a luat chiar prin surprindere pe rivalii acestuia din  interiorul noului PNL, mai ales ca toata lumea stie ca „Buldogul” este un adevarat animal politic, extrem de rezistent, care nu s-ar sfii sa joace si la rupere, decat sa piarda teren in fata viitorilor aliati de guvernare. Numai ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, calculele oamenilor de incredere ai lui Klaus Iohannis din PNL se bazeaza tocmai pe o iminenta explozie a anchetei  EADS, acestia avand convingerea ca „Buldogul” va fi „castrat” definitiv de acest dosar de coruptie.

Vasile Blaga a fost ministru de Interne pe vremea cand s-au facut cele mai mari plati in baza contractului EADS

Si cum, pe langa Vasile Blaga, se mai asteapta ca si alti lideri marcanti ai fostului PDL sa fie tocati in malaxorul justitiei, acesta ar reprezenta momentul oportun pentru „separarea apelor” in noul partid, care va fi astfel „reformat” din temelii, prin impunerea pe functii de conducere doar a unor oameni tineri din esalonul doi.

De scris, a scris, dar ce?

Mai mult decat atat, tot vechii liberali au facut tot posibilul sa se afle in sanul partidului ca stiu foarte bine ca Vasile Blaga ar fi dat cu subsemnatul la DNA despre implicarea sa, pe vremea cand era ministrul de Interne, in dosarul EADS. Si chiar daca audierea „Buldogului” s-ar fi facut in mare secret, in urma cu nici o luna, la Serviciul Teritorial Oradea al Directiei Nationale Anticoruptie, informatia tot ar fi rasuflat, fiind fructificata astfel la maximum de cei care doresc izolarea cat mai grabnica a lui Blaga in cadrul PNL. Si cum in timpul replicilor taioase din interiorul partidului nici fostul presedinte al PDL nu s-a obosit sa dezminta aceasta informatie, deja nimeni nu se mai intreaba daca Blaga a scris sau nu in fata procurorilor anticoruptie, ci doar ce anume. Iar faptul ca, odata iesit de la „spovedania” de la Oradea, „Buldogul” s-a aventurat sa maraie la colegii liberali sa-i dea „ciolanul” SRI, pe care il vrea musai, nu a facut decat sa adanceasca si mai mult misterul comportamentului acestuia. Mai ales ca, la experienta sa politica, Blaga ar fi trebuit sa stie ca, pana acum, toti politicienii care au visat „sa puna laba” pe principalul serviciu secret al tarii au schelalait apoi de-si plangeau singuri de mila.

author avatar
Catalin Tache
3.422 afisari

4 COMENTARII

  1. BULDOGUL NU MAI ARE CE ARATA SI CE SPUNE IN POLITICA ROMANEASCA.A FACUT NUMAI nenorociri si EXCROCHERII IN AVANTAJUL PROPRIU. Ca „Regina” ajutat de Blesnar si alti MAFIOTI a VAMUIT tot ce misca in Ro a distorsionat orice normalitate……….I-a infiintat lui ginirica tot felul de firme sa fure bani din bugetul statului……….

  2. Iohannis,e prizonierul lui Voiculescu,deoarece e flancat de Mihalache si Helvig doi oameni de-ai varanului.La primavara Voiculescu o sa fie un om liber.

    • Alta data cand votezi „doar un anumit om”, uita-te cine este in spatelele lui. De cele mai multe ori, acolo sunt adevaratii „papusari”, iar in fata este doar paiata trasa de sfori!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger