AcasăDezvaluiriAnchete“Chestorii lui peste”, „sifoanele” lui Radu Stroe!

“Chestorii lui peste”, „sifoanele” lui Radu Stroe!

– Planul de razbunare al „grupului Robescu” impotriva posturilor de televiziune Romania TV, Realitatea TV si Antena 3

„Subsemnatii Robescu Florentin, Dragota Marius Catalin, Cucu Claudiu, Bolbosanu Constantin, Bocaniala Tache si Ungureanu Liviu, in calitate de ofiteri si fosti ofiteri in cadrul Ministerului Afacerilor Interne…”. Nu, nu este inceputul declaratiei de recunoastere a faptelor de catre membrii unui grup infractional, ci al plangerii oficiale pe care cei sase au inaintat-o Consiliului National al Audiovizualului.

Radu Stroe pare sa fi fost intors din drumul anchetei pe care singur a ordonat-o
Aurelian Pavel va fi „zburat” de la BCCO Constanta
Chestorul Florentin Robescu este implicat si intr-un caz de hartuire sexuala
Director DGIPI, chestorul Catalin Dragota a fost desemmnat reprezentantul chestorilor cercetati de Parchetul General

Adresa intrata in posesia noastra este pur si simplu halucinanta, ditamai chestorii denuntand CNA formarea unui adevarat cartel mediatic initiat de catre ziarul nostru si la care s-ar fi raliat Romania TV, Realitatea TV si Antena 3, singurul scop fiind „linsajul mediatic”. Teorie cel putin ridicola, tinand cont fie si de rivalitatea „istorica” dintre cele trei posturi de televiziune concurente, a caror sanctionare drastica o cer acum cei din „grupul Robescu”. Care, in acelasi timp, nu se sfiesc sa-si „toarne” un coleg.

Razboiul generalilor cu „breaking  news”- urile

In terifiantul document, cei sase ofiteri denunta ca, in urma  dezvaluirilor din ziarul nostru, „mai multe posturi de televiziune au preluat stirea si au realizat breaking news-uri si news alert-uri timp de trei zile, cu repetabilitate la fiecare emisiune  informativa, sub diverse titluri, cum ar fi Chestorii lui peste”. Iar cu toate ca, in aceeasi plangere, adresantii recunosc ca, in urma controlului intern, MAI a recunoscut veridicitatea documentelor prezentate si a trimis dosarul spre cercetare la Parchetul General, cei sase o tin langa cu para: „ Dorim pe aceasta cale sa informam CNA ca, in demersurile lor, posturile de televiziune Romania TV, Realitatea si Antena 3 au prezentat aceasta stire total distorsionat  si cu vadita intentie de a ne denigra”. Drept urmare, cer nici mai mult, nici mai putin decat sanctionarea drastica a celor trei posturi TV, solicitand CNA sa emita o decizie in baza Art. 90 alin. 1 lit. D din Legea 504/2002.

„Doi s’ un sfert”-ul, purtator de cuvant

Persoana de contact a celor de pe „lista rusinii” a fost desemnat comisarul sef de politie Dragota Marius Catalin, adica ditamai directorul DGIPI. Si care, conform surselor noastre, in ultima vreme si-a dedicat intreaga activitate profesionala monitorizarii ziaristilor care au demascat suspiciunile de coruptie existente la nivelul BCCO Constanta si cu ramificatii ierarhice superioare nebanuite. De altfel, ingrijorarea comisarului sef Dragota este de inteles, din moment ce unele documente, existente atat in posesia anchetatorilor, cat si a noastra, dovedesc legaturile primejdioase directe care il legau de comisarul sef Aurelian Pavel. Cel pe care nici concediul de paternitate pe care il asteapta, dar nici negociata incercare de refugiere la Agentia Nationala Antidrog nu il mai poate salva de ancheta care este aproape finalizata.

 

„Bomba” de la ora 15.47

Adresa catre CNA prin care se cere sanctionarea posturilor TV si este „sifonat” un coleg

De altfel, seful BCCO Constanta a recunoscut in fata Corpului de Control al MAI veridictatea listei cu spagile in natura ce urmau trimise pentru mai multi chestori si ofiteri superiori. Anchete complexe in acest caz sunt desfasurate la aceasta ora, in paralel, de catre IGPR, DNA, DGA si Parchetul General. Iar in toata aceasta conjunctura, dupa cum sustin surse ministeriale, Radu Stroe, adica tocmai cel care a ordonat ancheta, ar fi aprobat acum tacit, in urma presiunilor la care a fost supus, prelungirea imputernicirii chestorului Florentin Robescu drept „numarul doi” in Politia Romana! Si, deloc surprinzator pentru cunoscatorii sistemului, in adresa CNA, Florentin Robescu si colegii acestuia dezvaluie si motivul razbunarii impotriva posturilor TV carora le cer sanctionarea:  nu „au pus botul” la o alta informatie privind denuntul pe care iubita unui recidivist a facut-o impotriva unui coleg de-ai lor: „In sustinerea faptului ca apreciem actiunea celor trei posturi de televiziune ca fiind tendentioasa, anexam in copie un articol publicat in ziarul CanCan, in data de 30.07. 2013, caz in care nu am remarcat pe niciun canal TV preluarea acestei stiri care, cu sinceritate, o consideram o „bomba” de presa”. Este de inteles frustrarea artizanilor unei asemenea „bombe” care se fasaie lamentabil inca dinainte de detonare. Dar o adevarata „bomba” inseamna cu totul altceva: de exemplu stirea cercetarii chestorului Florentin Robescu pentru hartuirea  sexuala a unei subalterne. Vom reveni cu amanunte incredibile din acest caz halucinant.

author avatar
Catalin Tache
4.200 afisari

2 COMENTARII

  1. DAR CAZUL SEFULUI IPJ GORJ CARAGEA A FOST MAI MEDIATIZAT DE PRES IAR ABUZURILE SALE AU FOST CONFIRMATE SI NUS A INTIMPLAT NIMIC CACI ITERESELE FINANCIARE ALE BARONILOR LOCALI ALE CAROR FARADELEGI SUNT PROTEJATE DE CARAGEA AU FOST MAI PRESUS DE LEGE.
    CARAGEA IN PREZENT SE RAZBUNA SI SANTAJAZA OAMENII DE AFACERI SI POLITISTII CE AU AVUT TARIA SA PREZINTE ABUZURILE LUI.D LE MINISTRU DESII CUNOASTETI SITUATIA DELICATA DE LA GJ DE CE NU FACETI CEVA CU ACEST PLOTONER AJUNS SEF DE IPJ STRINGIND BANI DIN JUDET.UNDE VRETI SA SE AJUNGA D LOR CU PUTERE DE DECIZIE

  2. Sa citesti si sa te crucesti daca Ro mai are institutii cu autoritate totu-i VARZA aici s-a ajuns daca nu s-a respectat un minim de principii exigenta, responsabilitate, independenta, integritatea si competenta profesionala. Putem vedea clar disolutia statului. Cine sa mai ordoneze si sa corecteze deviantele societatii cand POLITIA si JUSTITIA functioneaza ca un SRL ori ca o SA avand ca obiectiv principal maximizarea HOTIEI in Ro?!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger