DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » „Macel” la usa PSD pentru functii in MAI!

„Macel” la usa PSD pentru functii in MAI!

Autor:

Iata ca „fosilelor” de generali care se inghesuie sa revina la „butoanele” Ministerului de Interne li se adauga noi nume pe zi ce trece. Astfel ca inghesuiala de la usa sediului central sau a filialelor locale a ajuns sa fie mai ceva decat imbulzeala de la supermarket-urile care dau tigai la reducere.

 

sediu „Macel” la usa PSD pentru functii in MAI!Iar daca nume ca Ion Stoica, Doru Dumitrescu, Constantin Nicolescu sau Ion Nicolae Cabulea „au furat startul” incearcand deja sa intre in gratiile Danielei Carmen Dan, iata ca tare vine din urma si generalul Mircea Olaru, acesta visand cu ochii deschisi ca va reusi „sa-l faca pe Andreiana” si sa revina la conducerea Jandarmeriei Romane.

„Virusati” de Oprea

Dupa ce s-a plans oficial ca ar fi fost destituit de la sefia IGJR in urma dezvaluirilor din „National”, iata ca buclucasul general Mircea Olaru nu se multumeste cu tragerea sa pe linia moarta a Directiei Secretariat General din MAI. Asa ca, „resetat” de victoria zdrobitoare a PSD-ului la alegerile parlamentare din 11 decembrie, in loc sa-si vada in continuare de finalizarea amplei operatiuni de inventariere a scaunelor din minister, Mircea Olaru isi inchipuie ca a intrat din nou in cartile sefiei. Si, daca acest lucru mai uimeste pe cineva, vizeaza deja scaunul actualului inspector general, Marin Andreiana.

cu oprea „Macel” la usa PSD pentru functii in MAI!

Mircea Olaru vrea din nou la şefia Jandarmeriei

Fara sa se gandeasca inainte de doua ori, la fel ca si chestorii Ion Stoica si Ion Burciu, de altfel, daca nu cumva fostul vicepremier Gabriel Oprea, caruia nu indrazneau sa-i refuze niciun capriciu, nu le-o fi lasat cumva niscai „scheleti” in dulapuri. Dar fiecare alege cum sa-si finalizeze carierele, asa ca la usile sediilor PSD se dau adevarate „lupte de gherila” pentru a-si alimenta sperantele intr-o „revenire de senzatie”. Cu toate ca Liviu Dragnea nu este chiar asa naiv precum cred unii, iar „pontistii fundamentalisti” din partid nu sunt chiar din cale de agreati de noua conducere pesedista. Ba, din contra, oamenii loiali fostului premier sunt ocoliti cu grija la readucerea in prim planul guvernarii. Asa ca, fie si in ciuda unei productii viticole de exceptie la Tecuci, nu trebuie uitat ca pe „binefacatorul” Mircea Dusa nu-l mai recunoaste acum nici macar portarul de pe Kiseleff.


2 comentarii to „Macel” la usa PSD pentru functii in MAI!

  1. Orchestra se intoarce

    Conform zicalei “amice esti idiot” asa si astia! Este pur si simplu idioata zbaterea tristilor, acestia nerealizand cate vor sa le vina din urma. Si vor fi printre premianti. E drept ca ultimii luati din dream team lu vicegabriel, dar nu cei din urma, vor fi spusu si prietenul sau hlapaila ca e pe militari, da pana in mai li se da cep … cola si popcorn

  2. Gorj

    Oare catalarul sef de la sibiu caragea salvador mai spera sa ajunga iar la gorj sef.pe unde o mai umbla acum…
    Sa nu uitati de el…


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!