AcasăCORONAVIRUSNoua ordine mondială a dictat un alt "paşaport"! Parlamentul European l-a şi...

Noua ordine mondială a dictat un alt „paşaport”! Parlamentul European l-a şi adoptat. Iată cum veţi mai călători liber! (VIDEO)

covid-19Noua ordine mondială a dictat un nou "paşaport"! Parlamentul European l-a şi adoptat. Iată cum veţi mai călători liber!

Certificatul verde a fost votat, azi, în Parlamentul European! Adică au fost acceptate amendamentele la Regulamentul referitor la certificatul de vaccinare, votul pe ansamblul documentului fiind programat miercuri seară.

Votul din Parlamentul European precede dezbaterile cu statele membre pentru implementarea deciziei până în vară.

Urmează negocieri cu statele

Ce înseamnă certificatul verde? Acel document care permite libera circulație fără formalități legate de pandemie pentru cei care sunt vaccinați, au avut boala sau au un test negativ.

Urmează ca pe parcursul lunii următoare să se negocieze o variantă finală între Parlament, Consiliul European şi Comisia Europeană astfel încât în luna iunie să-l avem gata.

Partea de operabilitate IT este în lucru deja, pentru că atât Comisia, cât şi Parlamentul au solicitat statelor membre să se apuce deja de treabă”, a spus Vlad Gheorghe, europarlamentar Renew Europe (USR-PLUS), la postul Antena 3.

România, demersuri pentru certificatul verde

România a început demersuri pentru certificatul verde de vaccinare care ar urma să fie folosit din luna iunie în Uniunea Europeană, a afirmat marți coordonatorul Comitetului naţional de coordonare a vaccinării, Valeriu Gheorghiţă.

Întrebat dacă şi România a început demersuri pentru certificatul verde de vaccinare, medicul militar a răspuns: „Da. Vorbim de certificatul verde folosit la nivel european„.

Andrei Baciu a spus că este vorba despre un demers comun al mai multor instituţii: „Este un demers comun al mai multor instituţii – Ministerul Sănătăţii, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, INSP şi STS. E un proces de pregătire mai amplu, sunt chestiuni tehnice la care trebuie lucrat.

Deadline-ul e luat la nivel european, sunt discuţii cu toate statele membre”.

Certificatul, potrivit textului provizoriu, va fi gratuit, în format electronic sau pe hârtie şi va fi disponibil în engleză şi în limba oficială a ţării emitente.

author avatar
Andrei Ștefan
1.188 afisari

1 COMENTARIU

  1. Curand, toti vaxinatii vor fi si insemnati pe frunte sau pe brat, cam cum faceau nazistii cu jidanii lor, numai ca acum va fi chiar la nivel planetar !! 🙂 Bai, desteptilor, v-am zis ca scapa care si cine poate !! 🙂 Se ascute lupta de clasa, sau mai bine zis de casta !! 🙂 Iar cand ajunge si varianta indiana a armei biologice chinezesti sa fie dominanta si in Europa, atunci incepe distractia adevarata, ce a fost pana acum a fost numai asa, de incalzire !! 🙂 Iar cei vaxinati, sa isi faca testamentele, cat mai pot sa miste in frontul de vest !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Watch out, Brave New World, here we come 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger