AcasăCORONAVIRUSInvestigațiile DSP albesc vaccinul: Oamenii mor din cauze naturale!

Investigațiile DSP albesc vaccinul: Oamenii mor din cauze naturale!

România, singura țară care nu raportează reacții adverse severe la vaccinul anti-Covid

Medicii români recunosc că nu au cum să-și dea seama dacă vaccinul anti-Covid a provocat moartea unei persoane sau îmbolnăvirea acesteia. Singura soluție este ca orice afecțiune sau moarte survenită la cei imunizați să fie raportată și monitorizată, exact ca în studiile clinice, lucru care nu se întâmplă în România.

În România toate decesele subite post-vaccinare investigate de DSP-uri au avut același rezultat. Nicio legătură cu imunizarea. Nu știu însă ce investigații au făcut cei de la direcțiile de sănătate publică, pentru că medicii recunosc faptul că nu există niciun instrument care să-i ajute să determine o legătură directă de cauzalitate între vaccin și decesul unei persoane.

”Băiatul de 18 ani din Bacău, care a fost suspect de infarct la două zile după vaccinare, a fost diagnosticat cu pericardită și miocardită, afecțiunile semnalate foarte des în Israel după imunizarea tinerilor. Noi suntem puși în situația doar de a urmări, să vedem ce se întâmplă pentru că nu avem altă cale. Posibilitățile de a investiga legătura dintre un deces și vaccinare sau dintre o afecțiune și vaccinare sunt destul de limitate. Nu avem alte date decât că persoana era tânără, fără probleme de sănătate, intervalul de la vaccinare relativ mic și simptomatologia asemănătoare cu cazurile raportate de alte țări. Nu putem investiga legătura directă dintre vaccin și miocardită, de exemplu, pentru că nu avem ce să determinăm. Atâta timp cât toate analizele indică doar miocardită, fără niciun fel de alte cauze aparente, nu poți spune nici că este de la vaccin, nici că nu este de la vaccin. Pentru că nu ai cum să probezi, că nu ai instrumentul prin care să faci acest lucru. Singurul instrument este apariția mai multor cazuri de acest tip care să aibă un aspect apropiat. Dar dacă aceste cazuri nu ajung să fie cunoscute și nu sunt raportate, instrumentul statistic, singurul care ne-ar putea ajuta să facem legătura directă cu vaccinul, nu va funcționa. La noi raportările sunt doar pe reacții generale, cu febră, cefalee și stări de rău, și cele locale. Este o inadvertență totuși faptul că nu s-a raportat nicio reacție adversă severă la 4,5 milioane de vaccinați”, ne-a declarat dr.Oana Mihaela Secară, de la Spitalul din Onești, județul Bacău.

Supraveghere de 15 minute

Pentru bărbatul de 47 de ani din Târgu Jiu, care a suferit un infarct și a decedat la scurtă vreme după vaccinare, verdictul autorităților a fost că moartea s-a produs din cauze ”naturale”. Potrivit Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV), bărbatul s-a prezentat la un centru de vaccinare din Bumbești-Jiu, unde i s-a administrat prima doză de ser produs de compania Oxford/AstraZeneca. ”În urma triajului medical, efectuat potrivit protocoalelor medicale, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate, iar după administrarea dozei de vaccin, conform procedurii, bărbatul a rămas în spațiul de supraveghere timp de 15 minute, fără a prezenta modificări ale stării de sănătate, ulterior părăsind centrul de vaccinare. A doua zi dimineață, în timp ce se afla la serviciu, bărbatul a suferit un stop cardio-respirator”, arată CNCAV.

Doar coincidențe

Un alt bărbat de 45 de ani din Argeș a murit la o zi după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19. Același Comitet Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 a precizat că, la patru ore de la administrarea vaccinului, bărbatul a fost dus cu ambulanța la spitalul din Mioveni, după ce și-a pierdut cunoștința, iar seara a fost externat, pe propria răspundere. A doua zi, familia acestuia a chemat ambulanța, echipajul medical constatând decesul bărbatului. O altă victimă nedeclarată a vaccinului este un bărbat de 46 de ani din Gorj, fără alte afecțiuni, care a decedat la o zi de la imunizare. Acesta a suferit un infarct la locul de muncă, a fost resuscitat, după care, la 12 ore distanță, a mai făcut un infarct care i-a fost fatal. Niciunul dintre aceste cazuri, la care îl adăugăm și pe studentul de 22 de ani din Hunedoara, mort după imunizare, nu a fost declarat oficial ca reacție adversă severă la serul vaccinului anti-Covid.

 

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
1.546 afisari

5 COMENTARII

  1. ”… moarte survenită la cei imunizați .. ” – Claudio, ești chiar atât de dobitoacă?

  2. A ha ha, criminalii astia, slugile globalistilor din afara care dau ordine, si Matu executa, ca altfel e si el executat, se mai intreaba daca e sau nu de la vaxin !! Colonia de la Bukale, un teren perfekt pentru tot felul de experimente pe toti sclavii si cobaii regimului, astia s-au predat fara sa fie tras macar un plumb, acolo, ceva, bravo bai, va meritati soarta !! Si, nu uitati, in iarna incepe iar re-vaxinarea cobailor, de data asta si in caputul ala mic si prost, handikapatilor !! 🙂 Nu degeaba se zice de romanasi ca sunt o adunatura de tampiti, chiar asa si sunt, mai mult decat tampiti !! 🙂 Bravo, bai Matule, iesi la interval sa iti iei acel bine-meritat cap in gura de la stapanii tai miliardari, pentru ne-indeplinirea planului cincinal de cobai vaxinati pe hectar de bovine furajera !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger