AcasăCORONAVIRUSINSP a făcut publice reacțiile adverse. Cascadă de boli grave provocate de...

INSP a făcut publice reacțiile adverse. Cascadă de boli grave provocate de vaccinul Covid

Apare, încet, adevărul despre vaccinul Covid

Pentru prima oară, Institutul Național de Sănătate Publică a făcut publică lista cu reacțiile adverse la vaccinul anti-Covid, detaliate pe patologiile provocate. Printre acestea regăsim mii de cazuri cu tulburări psihice, tulburări ale sistemului nervos, precum și tulburări scheletice și ale țesutului conjunctiv. În România, reacțiile adverse nu au fost raportate decât la un nivel extrem de redus, deși numărul persoanelor care au suferit de pe urma vaccinului este uriaș.

Potrivit INSP, în perioada 27.12.2020 – 31.12.2021 s-au înregistrat 19.716 reacții adverse (RAPI) la vaccinul anti-Covid, din care 12.600 (63,9%) la persoane de gen feminin, cu o mediană de 39 ani (minima 12 ani, maxima 93 ani), 6.166 (31,3%) la persoane de gen masculin, cu o mediană de 37 ani (minima 12 ani, maxima 102 ani), iar pentru 950 (4,8%) nu a fost precizat genul. Din totalul reacțiilor adverse înregistrate oficial, 2.149 au fost de tip local și 17.567 de tip general. Din punct de vedere al cauzei producerii RAPI apărute în uma vaccinării împotriva Covid-19, 177.364 (88,1%) cazuri au fost asociate cu componentele vaccinului, 1.336 (6,8%) cazuri asociate cu anxietate și componentele vaccinului, 989 (5%) cazuri au fost asociate cu anxietate și 27 (0,5%) cazuri asociate cu erori de vaccinare. Din categoria tulburărilor hematologice și limfatice, numărul total de limfoadenopatii raportate a fost de peste 1.700, cele mai multe fiind de la vaccinul Pfizer. Limfadenopatia este o afecțiune caracterizată printr-o creștere a dimensiunii ganglionilor limfatici, care sunt organe ale sistemului imunitar. Ele sunt localizate pe tot corpul uman și fac parte din sistemul limfatic. Limfa este un tip de țesut conjunctiv care curăță corpul uman de bacterii și substanțe dăunătoare și le transportă către ganglionii limfatici care filtrează elemente străine. În aceste organe ale sistemului limfatic, celulele speciale sunt concentrate și permit eliminarea substanțelor nocive și a virușilor. Cea mai mică creștere a ganglionilor limfatici indică dezvoltarea proceselor patologice.

Paralizii și parestezii

Totodată, vaccinurile Covid au produs 432 de reacții alergice și 12 șocuri anafilactice. Dintre tulburările psihice, cea mai frecventă a fost insomnia, care a afectat 366 de vaccinați. De cefalee au fost afectate 7.764 de persoane vaccinate anti-Covid, iar de parestezie, 881. Paralizia facială a fost raportată în 16 cazuri. Parestezia se manifestă prin senzația de furnicatură, amorțeală, senzația de arsură, senzația de rece, lipsa sensibilității sau senzația de gâdilat, aparută în orice zonă a corpului. Parestezia cronică poate cauza și dureri sub formă de junghiuri. În mod normal, parestezia este cauzată de deficitul de calciu, de diabet, de boli autoimune sau de afecțiunile neurologice precum screloza multiplă. Pe lângă aceste afecțiuni, au mai fost raportate ca reacții adverse la vaccin și alte tulburări ale sistemului nervos, fără a se preciza tipul acestora, în număr total de 2.663. Tot ca reacții adverse au fost înregistrate și 2.969 de tulburări gastrointestinale. În ce privește miocarditele, cele raportate oficial au fost doar 15 cazuri, din care 13 după vaccinarea cu Pfizer.

Tulburări scheletice

Cele mai multe efecte adverse au intrat în categoria tulburărilor scheletice și ale țesutului conjunctiv, unde s-au raportat 7.838 de pacienți vaccinați. În ce privește tulburările scheletice, cea mai frecventă a fost necroza capului femural, câteva cazuri fiind prezentate și în ziarul Național. Necroza aseptică de cap femural apare în momentul în care șoldul nu mai primește cantitatea de sânge necesară unei bune funcționări. Dat fiind că oasele șoldului au nevoie de vascularizaţie, în momentul în care aceasta nu mai are loc, osul din capul femurului începe efectiv să se degradeze și să moară. Dacă boala nu este stopată la timp, articulația șoldului poate fi distrusă complet, instalându-se coxartroza. Printre tulburările țesutului conjunctiv se numără lupusul eritematos sistemic, vasculita, sclerodermia, polimialgia reumatică, periarterita nodoasă, Sindromul Ehlers-Danlos și Sindromul Marfan.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
24.621 afisari

60 COMENTARII

  1. Si morții? Ăștia nu se pun? Cad ca muștele pe strada de la cheaguri….. sunt trecuți cu avc sau infarct, oameni ce au fost sănătoși tun

  2. Studiile astea trebuiau facute.inainte de vaccinarea aproape obligatorie a reprezentantilor M.Sanatatii,nu dupa vaccinare.
    Si ce face INS cu datele? Le comunica, gratuit, fabricilor de vaccinuri?

    • Ce-ți pasă ție de waxeri?
      De I.N.S.? Să-ți pese de salariile uriașe ale haitelor de bugetari statisticieni.

      • Din păcate la toată mascarada asta ,pe lângă medicii care au știut că acest ser experimental este mai mult nociv decât eficient ,au participat din plin și mass-media, care s,a vândut intereselor globalist,o sataniste ,aruncând la înaintare seara de seara ,tot felul de așa-zișii politruci specialiști, care îți dădeau că sigur acest maglavait

    • Nu sunt de acord să plătească statul despăgubiri niciunui vaxcipat. Asta ar însemna ca noi toți să plătim pt. prostia vaxcipatilor ca și exonerarea de responsabilitate a tuturor vacciniștilor începând cu medicii plătiți de Bigfarma( avem listele) care erau nelipsiți de pe posturile de tv. trădătoare, jurnalistii și influencerii care săreau ca nebunii la gâtul medicilor antivaxcipare și cereau cu mândrie patriotica ca acestia sa fie exclusi din rândul medicilor practicanți. Și nu în ultimul sa nu-i uitam pe Tătaru, Voiculescu, Mănăilă, Căcîțu, Iohanis, Imbri,Mahler, Străinu-Cercel( ăsta mi-e cel mai drag dupa ce a măsurat săritura covachului de 7 metri si ceva si a hotărât ca distanta la cozi să fie 1,5 m),Arahat anticreștinul împreuna cu comitetul ăla minune, Musta infractorul, Gheorghița ăla cu ruj pe buze, idioții de serviciu și toți politicienii mai mari sau mai mici, habarniștii care își dădeau cu presupusul, toți postacii „și eu mă vaxcipez”, repet absolut toti indivizii care și-au bătut joc de sensul cuvintelor vaccin și imunitate, trebuie să platească despăgubirile, nu statul român.

    • Nu au impus, au sugerat. Waxerii reduși care au pus botul, GHINION!
      Ești direct implicat? Nu? Să fii sănătos și să te ferești de injectați ca dracul de tămâie!

      Eu nu prea am auzit ca victimele să dea în judecată, spre exemplu, statul pentru injectare. Sau firmele respective care le impuneau.

  3. ADRIANA PISTOL, STREINU-CERCEL, RAED ARAFAT, BOCA-MAHLER, CU TOTI IDIOTII UTILI CARE AU FACUT PROPAGANDA PENTRU VAXINARE, CARE ATI LUAT BANI PENTRU A IMPINGE LA MOARTE POPORUL ROMAN, SA VA MOARA TOT CE AVETI MAI DRAG PE LUME, SA NU AVETI SANATATE, RESPECT, PACE SI VIATA VOASTRA SA FIE SCUFUNDATA IN PUSCARIE, KKAT SI SCUIPATII POPORULUI. SA VA MANANCE VIERMII DE VII! IMBRI, MUSTA, LATRAII DE LA PRESA…ALINIEREA SI MARS IN IAD CU TOT NEAMUL VOSTRU! SA ARDETI IN FOCUL IADULUI!

  4. Hopaaa… dar ce le veni? Cine le-a dat voie? Cu a cui permisiune dau ei aceste date?
    Waxerii au semnat că nu au pretenții, „sănătate”. „Ura și la gară”!

  5. Daca atat recunoaste-de fapt,atat are voie-INSP, inseamna ca aceste numere sunt doar varful aisberg-ului.Unde sunt:medicii tradatori ai juramantului,”intelighentii”,”progresistii”,lingaii de buci si intre buci ai occidentalilor,ziaricii naimiti,indivizii „toba de carte” cu diplome cumparate ,politrucii de cel mai inalt nivel si cate alte lighioane care indemnau,ba chiar obligau la cat mai multe doze-de parca ar fi fost de bere sau suc-,la respectarea acelor restrictii aberante,cretine,criminale-pe care toti acestia le numeau in final-LEGI- si la supunerea oprobiului public,ba mai mult ,interzise ,acele persoane si personalitati care aratau adevarul.Adevar aflat in totala opozitie cu ceea ce „propavaduiau” ei ,”cultii”,”evoluatii”,slugile unor segmente ale Occidentului.Pres-ul,Arahatul,Tatarul,Gheorghita si medicii „cu multi arginti” etc.de ce nu mai scot capatanile pe ecrane sa ne sfatuiasca de „bine „iar daca nu marsam la indemnurile lor”vom avea …inmormantari”,dixit Pres-ul.La dracu’cu voi toti!

  6. COTIDIANUL . RO , ASTAZI , 9 IANUARIE 2023 , ORA 21 : 11 , ARTICOL DE ( D.N.) : ” ATI AUZIT CE-AU DESCOPERIT ISRAELIENII ? „.

  7. Președintele Iohannis ii cerea poporului român pe posturile de televiziune sa se vaccineze.Acum de ce nu iese public să-și ceară scuze.Nu-mi amintesc de un alt conducător de țară care să-si îndrume supușii sa se sinucida

  8. Greșeli în articol: numărul de 177.567 este incorect (probabil 17.567) totalul reacțiilor adverse raportate fiind 19.716; sindroamele EhlersDanlos și Marfan sunt genetice (te naști cu ele), nu pot fi produse de vaccinare; în celelalte boli autoimune vaccinarea trebuia categoric contraindicată; ce este valoarea „mediană”? e cumva valoarea medie?

  9. Sunt curios dacă cei ce s-au vaccinat bucuroși au învățat ceva din aceast experiment medical mondial,nu uitați că sfârșitul experimentului este in decembrie 2023, având ca și cobai ființe umane influențate și induse in eroare de către media,că să intre în joc pe gratis și chiar fără vreo pretenție ulterioară. Incredibil ce face ignoranța și frica !. Așteptăm următoarea injecție.Cine vrea programare? Hai să creem o listă.

    • Nu au învățat. Sigur nu au învățat. Și nu au învățat nu pentru că nu ar vrea ci pentru că nu au dotarea necesară.

  10. 1. Frayer.2 Ignorant.3 Fricos.4 Neinformat.5 Cobai voluntar.6Ușor influențabil.7FanIFA.8 Indiferent.9Pasionat de ace.10 aștept completări.

  11. NATO trebuie sa de a socoteala pentru fabricarea virusului in laborator si a omorit milioane de oameni ,Amerlica ,Canada ,Franta si Germania sint principalii vinovati ,iar a doua parte a genocitul un este vaccinarea sclavilor UE si NATO ,normal ca numai prostii fara creier sa u sinucis cu vaccinurile fabricate de criminalii drogati si poponarrri occidentali

  12. Ce s-a intamplat este genocid la scara mondiala. Nu are nimeni nevoie de scuze sau ‘reconciliere’. A fost creat si promovat de institutiile globaliste, OMS, ONU, UE, si toti sefii de guverne, organizat la scara mondiala. Daca astia nu sant desfiintati si pusi la zid e foarte normal sa se intampla inca odata. Pentru ca de obicei istoria nu se repeta identic, data viitoare probabil va fi altfel. Cum ar fi cenzura mult mai bine pusa la punct, si mandate de care e mult mai greu sa scapi

  13. Berbecii, oile, gastele, bivolii, samd, habar nu au ca libertatile lor o sa devina inexistente cat de curand!
    Behaind si macanind ca nu ii intereseaza, deoarece oricum nu au nimic de ascuns isi vor da si amprentele si trasaturile faciale si irisul si amprentele vocale si mamele si nevestele si celulele din corp, orice numai sa poata sa calatoreasca sau sa poata sa intre in mall, atat de proasta este marea majoritate, intr-o oarecare masura s-a vazut asta cand se asezau ca sclavii incolonati la vaccinare!!!
    La fel de idioti sunt cei NEinformati care isi duc zilele anoste printre firmituri si salariile care nu le ajung de la o luna la alta, la fel si ei, isi merita soarta.
    Ne-am nascut intr-adevar EGALI, dar de acolo, de la linia startului in viata, ne-am distantat, fiecare in functie de capacitatile individuale si de existenta sau lipsa obedientei / ignorantei intiparita in adn !

    • Momirea animalelor cu restrictii si interdictii, cu alte cuvinte se incearca fortarea acceptabilitatii indirecte!!!!
      Animalele au incredere oarba in stiinta si guvernele care vegheaza la linistea si starea de bine a sclavilor, IDIOTILOR magazinele sunt pline de alimente pline de aditivi chimici care va imbolnavesc tot sub supravegherea atenta a statului!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger