AcasăCORONAVIRUSImunizarea prin Covid, desființată de autorități. Vaccinul este mai bun!

Imunizarea prin Covid, desființată de autorități. Vaccinul este mai bun!

Valeriu Gheorghiță, disperat să-i convingă pe români să se vaccineze

Ieșirea șocantă a lui Valeriu Gheorghiță, care a transmis că tot mai multe studii (?) arată că imunitatea prin vaccinare este mai bună decât cea dată de trecerea prin Covid, este oarecum de înțeles, având în vedere surplusul de aproape 500.000 de doze de vaccin. Disperarea autorităților este atât de mare încât au început chiar să umfle cifrele zilnice ale vaccinaților, într-o singură zi majorându-i, din condei, cu 30.000.

Informațiile oficiale de pe Platforma de vaccinare, unde sunt îndemnați românii să se documenteze, ca să nu cadă pradă fake-news-urilor, au început să dea rateuri. Astfel, din data de 26 Aprilie până în 27 aprilie s-au vaccinat, de fapt, cu 30.000 de oameni mai puțini. Luând în calcul și precizarea făcută pe raportările zilnice, că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00 – 20.00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare, tot se dau socotelile peste cap. Și asta pentru că, în perioada 20 aprilie-27 aprilie, numărul total al vaccinaților, cu prima sau cu a doua doză, este de 471.701. Însă, cifrele imunizărilor zilnice între 20 și 27 aprilie dau un total de 690.678, deci o diferență de peste 220.000 de vaccinări care nu există. Dacă nu ar fi atât de grav, am putea invoca nepriceperea la matematică a experților aleși pe sprânceană de Guvern, însă vorbim aici de sute de mii de doze lipsă. Umflarea cifrelor ar putea fi și o componentă a strategiei de influențare a maselor, coroborată și cu dorința de a-i satisface premierului cifra cerută, de 100.000 de imunizați pe zi. Când de fapt media ar fi undeva, la 50.000 de vaccinări pe zi.

Care studii?

Colonelul Valeriu Gheorghiță a informat populația, la începutul acestei săptămâni, că tot mai multe studii au arătat că imunitatea dobândită prin vaccinare e mai bună decât cea naturală, obținută la trecerea prin Covid.  ”Sunt din ce în ce mai multe studii care arată că există diferenţe notabile între răspunsul imun după vaccinare şi răspunsul imun după infecţia naturală, în sensul în care după vaccinare apar anticorpi direcţionaţi împotriva acelui fragment din proteina Spike a virusului care se lipeşte de receptori, or acest lucru nu se întâmplă într-un procent mare după boala naturală, tocmai de aceea există acest risc de reinfecţie şi tocmai de aceea este important să ne vaccinăm, tocmai pentru că nivelul de protecţie este mult mai mare decât după boala naturală”, a afirmat col. Valeriu Gheorghiță. Evident fără să precizeze care studii, deși informația aruncată în spațiu public este explozivă. Informație contrazisă flagrant de faptul că numărul de persoane care au trecut prin boală și s-au reinfectat este absolut insignifiant la nivel mondial și aproape inexistent în România.

Peste 25.000 de imuni vaccinați, loviți de Covid

Același Valeriu Gheorghiță a anunțat, tot la începutul săptămânii, că 25.178 de români au făcut Covid după vaccinare. Dintre imunizații infectați cu SARS-Cov-2, 3.862 de persoane se vaccinaseră anti-Covid şi cu a doua doză. ”În ceea ce priveşte mediana timpului de la administrarea primei doze şi până la confirmarea infecţiei cu SARS-CoV-2, aceasta a fost de 11 zile. Practic, în prima parte, până la apariţia anticorpilor, până la momentul în care cresc anticorpii protectori, ceea ce înseamnă că era o fereastră vulnerabilă, în care persoana respectivă nu era protejată din punct de vedere imunologic”, a explicat șeful Centrului Național de Vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
1.217 afisari

6 COMENTARII

  1. daca au facut covid au fost deci surse de infectare ????? lasati ne cu ordinele voastre de l;a ppe care e pe bani ca orice boala se trateaza si ca atare dati tratament la oameni ca sunt atatea si cu vaccinarea daca se vrea nu sa obligati de parca ar fi ceva care nu are efecte secundare sau alte minunatii!!!!!!!

  2. Ia sa nu mai recolteze plasma ” superimuna”de la….fosti bolnavi, ca nu e buna.Sa foloseasca doar plasma de la…vaccinati .
    Aia e plina ochi de anticorpi ! 🙂

  3. De unde se scula marele epidemiolog Ghita.Socoteala e simpla.Din imunizarea naturala pharma-globalistii nu castiga nimic.De unde atata disperare pe aceasta UE de a cumpara vaccinuri cu ghiotora.Astia de la Bucuresti nici nu merita ascultati.Repeta ca papagfalii ce le dau altii pe hartie.

  4. @ Observarea unor chestiuni elementare din evoluția speciilor arată că epidemii și pandemii apar la speciile ce trăiesc în medii închise, ferme, sau reglementate, oamenii, unde de regulă se practică și vaccinarea, speciile sălbatice netrecând prin forme de îmbolnăviri de grupuri mari, decât acolo unde intervin oamenii, ?

  5. Bai Gheorgita, bai tembelule planetar, bai prostul lui peste prajit, nu mai semnaliza tot timpul, ca stiu deja toti sclavii si cobaii tai ca esti prost, omule !! 🙂 Mai bine pregateste-i psihic pe cobaii tai vaxinati cu serul ucigas sa se pregateasca de iuresul de toamna – iarna care vine, cand multi dintre ei o sa dea coltul !! 🙂 Omule, tu esti numai o unealta ne-insemnata a Diavolului pe Pamant, asa ca lasa amenintarile, nu sunt de tine, tu esti prea mic ca sa poti ameninta, bai tarane !! 🙂 Dar gandeste-te, razboiul acela mondial tot o sa il iei in freza, si tu si cobaii tai, idiotule util no. 5 !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger