AcasăCORONAVIRUSDovada supremă că vaccinul Covid nu a stopat mortalitatea

Dovada supremă că vaccinul Covid nu a stopat mortalitatea

Vaccinarea anti-Covid a provocat un dezastru în UE

Datele publicate de Eurostat arată clar că vaccinul Covid nu numai că nu a redus transmiterea virusului, dar nu a stopat nici decesele, ci dimpotrivă. Astfel, mortalitatea excedentară față de media perioadei 2016-2019 a crescut în UE după primul și al doilea an al campaniilor de vaccinare. Și mai grav este faptul că, deși, de la apariția variantei Omicron în 2022, cazurile Covid au fost ușoare și moderate, mortalitatea în exces a continuat să crească.

Statisticile reale de la Eurostat

Statisticile privind mortalitatea excedentară în UE, publicate chiar de Eurostat, dovedesc fără echivoc că vaccinul Covid nu a avut ca efect scăderea deceselor cauzate de virusul SARS-Cov-2. Dacă în ianuarie 2021, mortalitatea excedentară în UE, raportată la media perioadei 2016-2019, era de 17,3%, după primul an al campaniei de vaccinare anti-Covid, mortalitatea excedentară a crescut, în decembrie 2021, la 23,7%. În decembrie 2022, la un an de la apariția variantei Omicron, care provoca doar cazuri ușoare și moderate de Covid, mortalitatea excedentară a fost în UE de 19,8%.

Deși Eurostat a prezentat o scădere a procentului mortalității excedentare din martie 2023, la 0,3% în UE, acesta nu este nicidecum un lucru pozitiv. În primul rând, 0,3% este o medie, dincolo de care încă mai avem state cu mortalitate excedentară crescută inexplicabil (sau explicabil, pentru cei care admit adevăratele cauze). În România, țara cu cei mai puțini vaccinați în mod real, avea, în ianuarie 2021, o mortalitate excedentară de 13,2% față de media 2016-2019, iar în decembrie 2021, de 10,4%. Vârfurile au fost atinse în octombrie 2021, cu 111,2% și noiembrie 2021, cu 70,1% mortalitate excedentară, când varianta Delta, coroborată cu un protocol de tratament în spitale cel puțin ineficient, au secerat mii de vieți. În România nevaccinată și blamată la nivel european, mortalitatea excedentară în ianuarie 2022 a fost de doar 3,1%, pentru ca aceasta să coboare, în decembrie 2022, la minus 11,2% și la minus 12,7%, în martie 2023.

Dezastru în statele vaccinate

Datele statistice din cele mai vaccinate țări europene arată un dezastru complet. Grecia avea, în ianuarie 2021, o mortalitate excedentară de 7,8%, pentru ca, după un an de vaccinare intensivă, să ajungă, în decembrie 2021, la o mortalitate excedentară de 32,3%, apoi la 10,7% în decembrie 2022 și la 10,3%, în martie 2023. În cazul Greciei, mortalitatea excedentară nu a reușit să scadă la nivelul de dinaintea campaniei de vaccinare. La fel și în Malta, care avea o mortalitate excesivă de 4,1% înainte de campania de vaccinare și a ajuns la 19,8% în decembrie 2021, la 11,2% în decembrie 2022 și la 5,8% în martie 2023. Nici Austria nu a mai reușit să scadă procentul de mortalitate excesivă la nivelul ianuarie 2021, de 8,8%, acesta crescând la 19,8% în decembrie 2021, la 30,1% în decembrie 2022 și la 9,1% în martie 2023. Cipru avea 12,2% decese în exces în ianuarie 2021, apoi 34% în decembrie 2021, 21% în decembrie 2022 și 8,4% în martie 2023, iar Olanda, o altă țară paravaccinată, avea 18,6% în ianuarie 2021, 31,2% în decembrie 2021, 23,4% în decembrie 2022 și 12,3% în martie 2023.

Nimeni nu investighează

Statistica oficială a Uniunii Europene relevă foarte clar că vaccinarea anti-Covid a dus la o creștere a mortalității generale în UE, demontând afirmațiile producătorilor vaccinurilor, potrivit cărora injectarea conduce la o scădere a riscului de deces. Cu toate acestea, nimeni nu investighează aceste aspecte și nici nu intenționează să o facă. Extrem de grav este faptul că, deși pandemia Covid a fost declarată oficial de OMS încheiată, în Europa se moare în continuare mai mult decât în perioada 2016-2019, care este, de fapt, perioada înainte de vaccinarea în masă a populației. În martie 2023, încă se înregistra mortalitate în exces în Danemarca, Germania, Irlanda, Grecia, Spania, Italia, Cipru, Malta, Olanda, Austria, Portugalia, Islanda și Elveția. Ca o coincidență (sau nu), cele mai puțin vaccinate țări au avut scăderi majore ale procentului de mortalitate excesivă: Letonia, minus 13,9%, România, minus 12,7% și Bulgaria, minus 10,3%.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
2.613 afisari

25 COMENTARII

  1. SI cine plătește ?
    Cine ii aduce inapoi pe cei care au murit , doar pentru ca o sleahta trebuia sa se imbogateasca ?
    Oare pot dormi cand stiu ce dezastru au facut ?

  2. Claudia Marcu, cred ca nu realizati gravitatea faptelor la care ati pus umarul difuzand public informatii false, trunchiate, scoase din context sau interpretate in mod eronat. In Romania „nevaccinata” pandemia covid a lasat peste 110000 de victime. Suntem in primele 10 tari din lume cu mortalitatea cea mai mare la milionul de locuitori! La nivel mondial sunt peste 20 de milioane de morti urmare a pandemiei, iar efectele ei pe termen lung inca nu le stim.

    • Nu stiu cine esti , dar arunca un ochi pe” worldometer covid” , ca sa vezi care a fost exact situatia si nu mai acuza fara sa stii . Romania a avut printre cele cea mai mici infectiozitati si mortalitati in pandemie , din Europa , asta si datorita faptului ca medici de caracter au informat si actionat corect in privinta preventiei si a tratamentului si nu a mai fost nevoie de „vaccinari” . Rezistenta dobindita natural a functionat impecabil. S-a murit la reanimare , asta e altceva si va trebui elucidat de ce . Multumim , doamna Marcu, pentru informarile corecte .

        • n-ai nici un argument adica esti un postac prost , care-i curge din gura pentru o sticla de pufoaica .ai ramas ultimul cretin care mai sustine cacealmaua covid , nici rafila si cercel nu mai zic nimic , ai ramas doar tu , prostu satului .

    • Ciprian Cucu tu ești? Autorul articolelor?
      Expert in dezinformare și promotor/membru al partidului Monicăi Macovei? Care spui ca voi sunteți aia fără corupție?
      Foarte amuzant ești mai băiatule darnpleaca la alta masa cu minciunile tale

  3. oxigenul dat in exces a produs cei mai multi morti.
    atat exces incat au fost spitale si saloane care au luat foc.
    mai avem intelligence in romania sau toti sunt urmasii lui iuda?

  4. Paranoia a pus stapanire pe omenire:
    ,,Robotii ne vor schingiui in draci
    Clima se va intoarce in incalzire
    Treceti pe mancare de viermi si gandaci!

    Vin rusii ,vin rusii ,sariti ,sariti
    Scoateti armamentul si stati la hotare,
    Pe ucrani ajutatii ,nu va poticniti
    Dati-le armament cat mai mult si mai tare!

    Sa nu stati la discutii,bombardati in trombe
    Scoateti minciuni unii despre altii
    Asteptati sa trimita rusii tiribombe
    Sa omoare lume,sa distruga spatii!

    Asteptati sa trimita rusul tiribombe

  5. Nu este o surpriza, se stia de mult despre faptul ca vaxurile nu opresc infectia, dau toxicitate, eficienta e negativa si te alegi doar cu imunodeficienta, probleme cu endoteliul vascular, complicatii neurohormonale, disfuncții/leziuni ale organelor legate de IgG4 si alte minuni.

    Ce mai citim?
    Majoritatea deceselor cauzate de COVID-19 pot fi rezultatul unei infecții complet diferite
    https://www.msn.com/en-us/news/other/most-covid-19-deaths-may-be-the-result-of-a-completely-different-infection/ar-AA1b1zVk

  6. Un mare genocit uman care a omorit oameni nevinovati in favoarea Diavolului drogat si criminal care a fabricat virusul in Ucraina cu complicitatea Amerlica ,Cannadda,Franntta si Anglia ,l au raspundit pe toata planeta prin diferit metode ,au platit presa si sistemele de sanatate ca sa sperie prostimea sa se vaccineze ca sa le distruga sanatatea si sa faca bani pentru armament .

  7. E foarte clar ca vaccinul covid nu are nici o legatura cu covidul, decat pe hartie si eventual accidental. Vaccinarea cu modificari genetice netestate este un experiment inuman si ilegal. Si in ziua de azi daca esti ‘impotriva’ vaccinului superi oameni importanti si poti sa fii cenzurat. Totul a fost numai pentru bani? Probabil ca nu, dar e foarte diabolic si pentru ca nici macar problemele nu se investigheaza inseamna ca diabolicul continua

    • V-a spalat pe creier miscarea anti-vaccin! Bineinteles, ați fi preferat un vaccin pe baza de virus atenuat crescut pe cai sau pe oua, ca pe vremuri!

  8. Nu spune nimeni nimic despre augumentarea umana, despre sistemul de operare inoculat in cei care au acceptat injectiile „sigure si eficiente”. Desi sunt poze si filmulate facute de cercetatori independenti la microscoape performante (1000x) aceste informatii sunt sterse cat de repede de pe site-urile mass media. Un Ex.: https://anamihalceamdphd.substack.com/
    Sa vedem daca aici mesajul este publicat.

  9. Nu spune nimeni nimic despre augumentarea umana, despre sistemul de operare inoculat in cei care au acceptat injectiile „sigure si eficiente”. Desi sunt poze si filmulate facute de cercetatori independenti la microscoape performante (1000x) aceste informatii sunt sterse cat de repede de pe site-urile mass media. Un Ex.: https://anamihalceamdphd.substack.com/
    Sa vedem daca aici mesajul este publicat.

  10. Păi nu pentru stoparea mortalității a fost creat;doar persoanele ignorante și/sau mândre tare pot crede așa ceva.

    P.s.
    Acelea nu sunt vaccinuri.

  11. Claudia Marcu ăștia care au supt la greu la țâța sistemului nu cred nici cu datele statistice in fata! Ca banu-i ochiu necuratului! Iau banii și bat mărunt din creierul mic așa cum le dictează buzunarul mare! Acuma dacă-s doctori, sunt de înțeles… Le e frica ca va veni timpul când vor raspunde pentru toate fărădelegile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger