AcasăCORONAVIRUSColonelul Gheorghiță aruncă bomba. Jumătate din vindecații Covid se vor îmbolnăvi cu...

Colonelul Gheorghiță aruncă bomba. Jumătate din vindecații Covid se vor îmbolnăvi cu Delta

Colonelul Valeriu Gheorghiță sperie populația

Comitetul Național de Coordonare a Activităților de Vaccinare (CNCAV) a rostogolit, într-un comunicat, o informație bombă, care ar fi trebuit să provoace o panică generală. Astfel, conform acestuia, varianta Delta Covid va infecta 50% din populația care a trecut prin boală. Și asta în condițiile în care cazurile de reinfectare cu Covid sunt, și la ora actuală, extrem de rare.

Manipulăm ca să vaccinăm. Aceasta este, se pare, deviza autorităților din ultimele luni. De data aceasta, însă, colonelul Valeriu Gheorghiță a depășit orice limită. Într-un comunicat în care descria, pentru popor, varianta Delta a Covid-ului, pe care se tot încăpățânează s-o numească tulpină, lucru impardonabil pentru specializarea sa la boli infecțioase, col. Gheorghiță a băgat, în subsolul paginii, un paragraf cu atenționarea de ”Important!”.

”Varianta Delta s-a dovedit capabilă să declanșeze noi valuri de infecție în țări și regiuni puternic afectate de tulpinile anterioare. O analiză efectuată asupra evoluției din India, bazată pe modelare matematică, estimează că tulpina Delta ar putea infecta până la 50% din populația care a trecut anterior prin boală”, scrie colonelul Valeriu Gheorghiță, pe Platforma de vaccinare, la ”Ce trebuie să știm despre varianta Delta a virusului SARS-CoV-2”.

În primul rând, repet, ca să rețină și colonelul Gheorghiță o dată pentru totdeauna, ”variantă” și ”tulpină” nu sunt sinonime. Niciodată. În al doilea rând, India a scăzut la sub 40.000 de cazuri pe zi, de la 400.000 pe zi, cât avea în mai, și are o rată de incidență de doar 0,4, fiind trecută în zona roșie, deși este, de fapt, zonă verde. În al treilea rând, ce înseamnă modelare matematică atunci când vorbim despre reinfectări? S-au raportat cazuri de reinfectări în India? Reformulez. S-a raportat vreun caz de reinfectare în India? Pentru că, dacă este real, atunci doar colonelul Valeriu Gheorghiță știe.

Doar 6 cazuri de reinfectare în lume

La un an și jumătate de la izbucnirea pandemiei au fost consemnate doar șase cazuri de reinfectare cu Covid la nivel mondial. Cazurile au fost analizate de autoritățile medicale și aici s-a oprit totul. În rest se fac studii pe anticorpii rămași după trecerea prin boală și, pornindu-se de la acestea, se presupune doar că cei care s-au vindecat ar putea fi vulnerabili la o nouă infectare. Foarte logic vorbind, dacă s-ar fi înregistrat un număr semnificativ de cazuri de reinfectare ar fi fost un dezastru mondial și ar fi însemnat că pandemia a învins omenirea. Ar fi însemnat că în fața acestui virus sistemul imunitar este absolut inutil și am dispărea ca specie. Atât de gravă este reinfectarea. Evident că absența cazurilor denotă că amenințarea cu reinfectarea este doar o manipulare pentru vaccinare. Medicii, sau cel puțin medicii care mai au curaj să fie medici, au spus clar că, odată ce ai trecut prin boală, imunitatea este pe viață, pentru că s-a activat imunitatea celulară, pe lângă anticorpii care, în cazul Covid, au un rol aproape insignifiant.

UE trece la amenințări

Vizita în România a comisarului european pentru Sănătate, Stella Kyriakides, ar trebui să ne îngrijoreze. Principalul scop al acesteia a fost să ne atragă atenția că avem o rată prea mică de vaccinare și a transmis autorităților române că trebuie să intensifice ritmul de imunizare. Să faci presiuni pentru vaccinare într-o țară care a ajuns să aibă cea mai mică rată de infectare din întreaga Europă și nu numai este cel puțin un abuz. ”Este neapărată nevoie să sporim rata de vaccinare pentru cetățenii români. Nu trebuie să ne complacem în situația în care ne aflăm în prezent. Trebuie să facem mult mai multe eforturi în săptămânile care urmează. Varianta Delta a coronavirusului creează o situație fragilă și periculoasă”, a declarat comisarul european pentru Sănătate, Stella Kyriakides.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
1.889 afisari

10 COMENTARII

  1. Maimuta asta cu epoleti atinge paroxismul cu emanatiile toxice din agenda diabolica… Cine-ti dicteaza mai scamatorule ? De unde vin comenzile ?

  2. Domnule dr Gheorghita. Stiu de la cativa dintre subalternii domniei dumneavoastră că sunteti un doctor bun dar ca om aveti mari probleme. Ati face orice ca sa avansați cât mai repede.

    Avansați o prognoză despre varianta care in opinia dumneavoastra ar trebui sa decimeze România.
    Aveti pretentia ca sunteti un om de stiinta. Se pare ca va înșelați. Ar trebui sa fi inteles pana acum că orice opinie, afirmatie, ipoteză sau prognoză venind de la o persoana oficiala, de la cineva care se pretinde om de știință trebuie sa se sprijine sau pe studii deja prezentate sau/si pe argumente greu de dărâmat.
    Se pare însă ca vă sprijiniți pe un model din aceeasi familie ca cel al epidemiologistului statistician, Neil Fergusson, cel care a trebuit să demisioneze ca să nu fie dat afară după prognozele eronate COVID făcute la inceputul anilor 2020.

    Dacă tot va amuză ce ar fi să vă puneți subordonatul care stie ce este, si cu ce se mănâncă statistica, să încerce să determine daca exista o corelație între persoanele vaccinate si cele infectate cu Covid sau cele care decedează.

    Aveți grije ce anume declarați. Poate nu ati înteles dar ca militar, oficial si om de știință sunteți raspumzator pentru fiecare declarație cu sau fără punct și virgulă.
    In functie de istoricul evoluției „pandemiei” si intrarii in domeniul public a unor informatii voit camuflate ,(ex recent emailurile lui Fauci, Johannis , Catu, arafat, tătaru, rafila, mahler, etc) s-ar putea sa vă treziți acuzat si judecat pentru asociere la un grup criminal organizat sau de ce nu acuzat si judecat pentru crime impotriva umanității?

    Daca presupuneti ca nu mai sunt bani pentru plata plutonului de executie si a gloantelor dupa trecerea pe la conducerea României a clanurilor care au condus economia la dezastru, nu va faceți probleme. Mă angajez să plătesc toate cheltuielile.
    Numai bine

  3. Scuze domnule doctor, ati auzit de procesul de la Nurnberg? Dar de dr. Mengele? Documentati-vă sau cereri sa vi se faca o prezentare. Cereti in acelaș timp sa vi se explice ce înseamnă jurisprudenta. S-ar putea sa vă tempereze ritmul declarațiilor si in acelaș timp să vă salveze capul.
    Numai bine.

  4. Alo nenea luăm alfabetul grecesc la rând? Voi ne luați pe toți de tâmpiți. Ce puii mei ne tot amenințați? Sau vreți să vedeți forța poporului român? Că prea ne țineți dintr-o bătaie de batjocură în alta. Unde dracului vă credeți? Cine vă credeți? Nu mai aveți de gând să opriți sfidarea poporului asa pe față? Până când continuați cu prosteala asta? Alfa beta gama delta lambda , dar lambada nu vreți? Epsilon ceva? Omega? Aberanților ce sunteți! Naziștilor. Criminalilor. Este GENOCIDUL vostru sclerozaților!
    Alfa si Omega este doar Divinitatea. Voi sunteți zero barat. Huo!

  5. Tucalarul lui Arafat de la ARMATA, CA SA SE STIE CA ARMATA S-A BAGAT IN KAKAT IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN CU RUJATUL, VALERICA PUTA MICA…AL DRACU MERCENARI, AI TERMINAT MISIA IN AFGANISTAN, TUXANISTAN SI BAGI GHEARA IN BANI NON STOP SI LATRI? TI-AI AMINTIT CA OLTENII SUNT CU MOROII SI VRAJITORIA SI O FACI PE GHICITORUL?! VAI DE TINE…RUJATULE…ASA TANAR SI.ASA BOU!!

    • Dupa ministreasa sanatatii, cadrele medicale nevaccinate vor trebui sa si plateasca testele la intrare in spital.
      Intrebare:
      Va raspunde penal, civil, ministrul / INSP daca in spital vor apare cazuri de Covid fix de la cei care intra in spital fara teste? Adica de la cei vaccinati ?
      Pentru ca, se presupune, ca nevaccinatii sunt testati negativ.

  6. Bai Gheorghita, care poti sa ne prinzi pe toti rebelii de (c)-o-i-t-a 🙂 bai ka-kan-arule, de cand nu ai mai emis o judecata de valoare de o asa mare importanta !! Bai ta-mpi-tule, nu te juca cu nervii, si mai ales viata romanasilor tai, ca multi dintre ei, mai ales aia ne-vaxinati in cap o sa iti cam puna pielea pe bat, bai crimi-nal-ule de 3 bani si 2 lei !! Bai, dar tu chiar vrei sa dai foc la toata colonia voastra mica si vesela, bai omule, nu te juca cu focul ca o sa va arda mai mult decat previzionati voi, nu uita: When people have nothing to lose, they loose it !! 🙂 In caz ca nu ai inteles exact mesajul, cand oamenii nu au nimic de pierdut, isi pierd cumpatul, nimic nu mai conteaza pentru ei, si isi vor face singuri dreptate, iar tu stii asta, bai r-uja-tul lui peste prajit !! Omule, adica bai Gheorghita, cu totii voi sunteti niste mar-ione-te vandute intereselor straine !! Covid Macht Frei 🙂

  7. Bai Gheorgita, bai nazistule mic spre mijlociu, vezi ca deja si hamsterii vostrii si-au dat seama ca ce faceti voi de 1 an jumate e genocid pe timp de pace, asa ca curand incepe si razboiul adevarat, atunci sa te tii de scaun, bai desteptule, sa vezi tu atunci amenintari !! 🙂 Toti stiu si ca voi faceti ca tot ceea ce se intampla sa se intample din cauza voastra, totul este o mega-escrocherie planetara, toti sefii de stat, dar absolut toti sunt vanduti miliardarilor lumii, toti sunt in razboi cu propriile popoare, asa ca conflagratia mondiala e deja inevitabila, in curand se vor rezolva majoritatea problemelor, si frumos ne vom re-intoarce in Evul Mediu si Intunecat, cu toate consecintele care decurg de aici !! Omule, cei care chiar cred in Dumnezeu nu se vor prosterna in fata sclavetilor vostrii si ai Diavolului pe care il slujiti, numai cobaii isi vand corpul si sufletul la prima amenintare a voastra de 1 leu, in caz ca nu ai inteles incotro bate vantul, bai tarane !! 🙂 Covid Macht Frei, bai agariciule tampit si kakanar de lux, poti sa ii trasmiti acelasi lucru si umflatului ala de Ciuca, care poate sa ne prinda pe toti de maciuca 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger