AcasăCORONAVIRUSCercetătorii știau. Vaccinul Covid provoacă AVC, scleroză multiplă și boli autoimune

Cercetătorii știau. Vaccinul Covid provoacă AVC, scleroză multiplă și boli autoimune

vaccinPfizer şi BioNTech, propunere curajoasă către UE: să plătească jumătate de preț pentru fiecare doză de vaccin antiCovid anulată

Un studiu științific publicat încă din decembrie 2020 arăta că proteina spike traversează bariera hemato-encefalică, provocând atât boli neurodegenerative, cât și atacuri cerebrale și boli autoimune. Vaccinul ARN mesager anti-Covid a fost programat să învețe organismal uman să producă chiar această proteină spike, iar rezultatele se văd acum într-o mortalitate excedentară de circa două milioane de oameni.

Un studiu științific aprofundat, publicat în decembrie 2020, în revista Nature (nature.com) a demonstrat, implicit, că vaccinurile aanti-Covid ar putea provoca accidente vasculare cerebrale, Alzheimer, Parkinson, scleroză multiplă și boli autoimune. Vaccinul ARN mesager împotriva Covid-19 instruiește, practic, celulele organismului uman să producă proteină spike, însă cercetătorii dovediseră deja că această proteină spike  traversează bariera hemato-encefalică, iar consecințele sunt devastatoare.

Potrivit expose-news.com, care citează studiul din decembrie 2020, răspunsul imunitar declanșat de proteina spike din creier ar putea cauza inflamație și deteriorarea țesutului cerebral. Printre simptome se numără durerile de cap, amețelile, stările de confuzie și convulsiile. Totodată, proteina spike ar putea cauza leziuni vaselor de sânge din creier, ducând la o serie de boli cerebrovasculare, cum ar fi accidentul vascular cerebral, anevrismul și hemoragia.

”Expunerea prelungită la proteina spike din cauza injectării multiple cu Covid-19 ar putea duce la dezvoltarea unor boli neurodegenerative, cum ar fi boala Alzheimer, o tulburare progresivă a creierului care afectează memoria, gândirea și comportamentul, fiind cea mai frecventă cauză a demenței la adulții în vârstă, boala Parkinson, o tulburare progresivă a creierului care afectează mișcarea, provocând tremor, rigiditate și dificultăți de coordonare și echilibru, și scleroza multiplă, o boală cronică autoimună care afectează sistemul nervos central, provocând inflamație și deteriorarea tecii de mielină care înconjoară și protejează fibrele nervoase”, norează expose-news.com.

Afectări multiple

Cercetătorii au mai demonstrat că proteina spike ar putea cauza tulburări autoimune, în care sistemul imunitar atacă celulele și țesuturile sănătoase din organism. Printre cele mai frecvente se numără Lupus, o boală autoimună cronică care poate afecta mai multe organe și țesuturi din organism, provocând inflamație, durere și leziuni ale pielii, articulațiilor și altor organe, artrita reumatoidă, o boală cronică autoimună care afectează în primul rând articulațiile, provocând inflamație, durere și leziuni ale cartilajului și oaselor, și Sindromul Guillain-Barré, o tulburare autoimună rară care afectează nervii, provocând slăbiciune musculară, furnicături și complicații care pot pune viața în pericol, cum ar fi insuficiența respiratorie. Singurele afecțiuni admise de autoritățile europene ca reacții adverse ale vaccinului anti-Covid au fost însă doar miocardita și pericardita.

Aproape 800.000 de morți excedentare în Europa

Potrivit Oficiului pentru Statistică Națională al Marii Britanii, în 2022, Anglia și Țara Galilor au suferit cel mai mare număr de decese din ultimii peste 50 de ani. Mai mult, în 2021 și 2022, în Marea Britanie și alte 26 state europene s-au raportat aproape 800.000 de decese în exces, din care peste 400.000 în 2022. Australia a înregistrat 11.068 de decese în exces în 2021 și apoi un șocant de 22.730 de decese în exces până în săptămâna 38 din 2022. Acest lucru este în contrast puternic cu 2020, când au fost înregistrate doar 1.306 decese în exces la apogeul pandemiei de Covid și înainte de lansarea vaccinului Covid-19, semnalează expose-news.com. Aceasta înseamnă că Australia a suferit o creștere șocantă cu 1.640% a deceselor în exces în doar 39 de săptămâni în 2022, comparativ cu 53 de săptămâni în 2020. Per total, în 2021 și 2022, deși datele din 2022 sunt incomplete, în Australia, Noua Zeelandă, Canada, SUA, Marea Britanie și 26 de state din UE, numărul morților în exces a fost de aproape două milioane.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
6.632 afisari

53 COMENTARII

  1. Oare toti cei care au crezut minciunile ”autoritatilor” se imbolnavesc si mor? Asa ar fi just. Niste gunoaie servile nu au ce cauta intre noi.

    • Cei care au facut asta nu au facut intzeparea poate din convingere cat din constrangere. In cazul meu presiunea a fost foarte mare. Lucrez pt o comp cu contract federal( dincolo de balta)si cu riscul pierderii locului de munca ,am spus nu.Sotia mea spre exemplu a renuntat la serviciul ei din aceasi cauza si ca urmare salariul ei actual la un nou job este de 3 ori mai mic. Amandoi am preferat sa ne riscam locurile de munca ,dar nu toti au avut taria asta. Sunt cazuri si cazuri si de aceea nu cred ca putem judeca. Fiecare a avut o alegere de facut. Dumnezeu sa ne apere pe toti.

  2. Idioțenii, fără niciun suport științific. Teze negaționiste penibile, preluate de pe site-uri obscure, auto-intitulate „științifice”. Claudica nu se dezminte ca răspândacă de prostii, de acum cu acte-n regulă!

  3. URA!!! URA!!! URA!!! 💀☠⚰⚰⚰⚰☠☠☠💀💀💩👹💀☠💀👻👻👻👻🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️💀💀💀💀⚰⚰⚰⚰⚰⚰☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠

  4. Fițuică de rahat! Nici voi nu credeți prostiile pe care le scrieți! Excedentul de decese a fost la persoanele nevaccinate.

    • Ba sa-mi iei scarba-n gura..Tocmai au murit o gramada tineri la 22-23-30 de ani de cancere,infarct etc. O ruda mi-a murit dupa o single doza de cancer galopant! Asa sa-tzi ajute Dumnezeu!

    • Nu raspunde nimeni. Insa la cererea unor state europene ca sa nu mai plateasca “vaccinurile” comandate in cantitati excedentare, Pfizer a raspuns ca ele trebuie platite chiar daca nu vor mai fi livrate. Nesimtire maxima! Cetatenii sunt si omorati, si cu banii luati!

  5. Stiau, iti spun eu! Se pare ca ministerul apararii a inventat vaccinurile nu pfizer sau moderna, si institutiile de sanatate au fost obligate sa le aprobe de urgenta. Pestele de la cap se impute si capul nu a fost la pfizer, dar nu ca ei nu au nici o vina toti sant vinovati la fel

  6. indiferent daca spike este de la vaccin, sau de la infectarile multiple cu virus, cine a avut ghinion si s-a infectat/vaccinat de mai multe ori cu alte variante la care anticorpii nu mai erau eficienti, au aceleasi simptome de la spike:
    ameteli, tensiune, palpitatii, probleme cu memoria, nervii periferici afectati….
    Ei spuneau ca datele adunate arata diferente foarte mari intre cei defavorizati la nivelul de viata si bogati!
    Foarte interesant!
    Cum se poate explica?
    In alta ordine de idei, graficele de la worldometers arata ca sunt sanse sa se termine pandemia, mai putine infectari/vsccinari inseamna sechele mai mici.

  7. Tara moare,baba se piaptaná!
    Nu am invatat,ca cearta,si cuvintele urate nu duc la nimic bun!
    Din pácate!

  8. Astia,de la putere ne extermina,prin toate modurile posibile ,iar romanu’ se cearta toata ziua…cu vecinu!
    Vai de noi,ca dobitoci mai santem!
    Cum sa nu faca astia cu noi,tot ce vor?
    Ne meritam tot ce ne vine!

  9. Sa bem ceai de pin silvestru ( NU pin maritime !) si vaccinatii si nevaccinatii !

    Si în primul rând sa primim Sfânta Împartasanie care neutralizeaza vaccinul ucigas!

  10. Fratilor,

    „Elita” satanei ne pregateste o alta pLandemie ptr.iulie 2023. Se va numi boala Marburg…..de fapt vom vedea hemoragii, care fac parte din efectele secundare ale vaccinului satanic, inoculat miliardelor de amarâti.

    NU va panicati !
    NU ne vaccinam ! NU ne vaccinam copiii !
    Cu nici-un fel de vaccin!
    NU acceptàm nimic !
    Toate injectiile contin oxid de grafen, inclusiv anesteziile dentare.

    Noi mergem cu DUMNEZEU înainte!

  11. Ce se mai asteapta? Cei implicati adusi la NUREMBERG 2. Urmariti pina in pinzele albe. Fara prescriere.

  12. Bilanț COVID perioada 13 – 19 martie 2023: În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane Internate în secții cu COVID-19 în prezent este de 1,464, De asemenea, la ATI, sunt internate 142 persoane. Dintre cei 142 pacienți internați la ATI, 119 sunt nevaccinați. Din totalul pacienților internaţi în prezent, 155 sunt minori, toți fiind internaţi în secții. Au fost raportate 48 decese (32 bărbați și 16 femei). Decesele au fost înregistrate: 1 la categoria de vârstă 40-49 de ani 2 la categoria de vârstă 50-59 de ani, 5 la categoria de vârstă 60-69 de ani, 14 la categoria de vârstă 70-79 de ani și 26 la categoria de vârstă peste 80 de ani. Toţi pacienți decedați prezentau comorbidități, iar 12 dintre aceştia erau vaccinați.

  13. Cârcotași peste tot. Nu știu cum se face dar eu cunosc multe persoane care s-au vaccinat
    cu cele 3 doze (rude, vecini, colegi, prieteni) și din fericire niciunul nu a avut reacții adverse
    din cauza vaccinului. Sunt bine sănătoși. În plus eu personal fiind vaccinat cu cele 3 doze
    Pfizer, am luat COVID de la nepoata mea. Cei de pe salvare și medicul de familie mi-au
    dat tratament acasă cu pastile. Dacă nu aveam vaccinul făcut, mă internau și mai mult
    ca sigur ajungeam la ATI și Dumnezeu știe dacă mai scăpam cu viață. Am făcut tratament
    8 zile, izolat, adică nu am avut voie să ies din casă. M-am făcut bine. După 60 de zile
    medicul de familie m-a trimis obligatoriu să fac toate analizele. Totul a fost OK. chiar și
    radiografia la plămâni a fost OK. Nepoata a avut COVID asimptomatic. S-a făcut bine fără
    tratament. Am citit mult despre vaccin și toate informațiile specialiștilor susțin că vaccinul
    contra COVID își pierde valabilitatea după 15 luni de la ultima doză.

    • Nu va osteniți, daca au ” cetit ei la gazeta lu’peste”, puteți să le oferiți orice dovezi! Vinovați nu sunt ei, ci cei care împrăștie asemenea venin.

  14. Institutul Cantacuzino a promis un vaccin experimental împotriva gripei, și producerea unui vaccin antitetanos, iar, pe termen lung, dezvoltarea unei (atenție !) platforme metodologice pentru vaccinuri de tip ARN. Pe lângă vaccinul gripal și cel antitetanos, ca parte de cercetare modernă, cu aplicabilitate pe termen lung, Institutul Cantacuzino spune că are și un proiect ce urmărește dezvoltarea unei platforme metodologice pentru vaccinuri de tip ARN – tehnologia revoluționară care a stat la baza dezvoltării a două dintre vaccinurile împotriva COVID-19 produse în pandemie – Pfizer și Moderna. (wooow)
    Doamnelor cârcotașe cum e posibil ca acest Institut de Cercetare Cantacuzino să adopte tehnologia revoluționară ARN mesager ?!
    Nu se poate așa ceva. Vă recomand „cârcotașilor” să faceți greva foamei
    în fața Institutului. De fapt ce vor acești cercetători, să ne „omoare” (?!)
    Mare ți-e Grădina Ta Doamne… !

  15. Sistemul NWO are nevoie să Camufleze Antenele 5G deoarece sunt extrem de Nocive pt Oameni și pt Mediu

    #5GeHiddenEverywhere #NwoInfrastructure #ThereIsNoPlaceToHide
    Subalternii corporațiilor BigTech sunt complet inconștienți dacă nu realizează ce pun în funcțiune prin intermediul acestor turnuri ale morții!
    Radiațiile 5G – între 28 și 60 de GigaHerți distrug orice formă de viață, de la animale și plante, până la oameni: pe unii îi ucid direct prin lipsa absorbției corecte a Oxigenului, iar cei care trăiesc vor avea non-stop o stare de oboseală, dureri de cap, și răceală de tipul gripei.
    Și pt ce toate acestea?
    Pt că satana își dorește controlarea minții vaccipaților înainte de venirea pe pământ a șefului lor întunecat – despre care Biblia ne spune să-l numim “antihrist”!
    Acționați împotriva acestui sistem, până nu e prea târziu!

    https://t.me/AG_RealEducation

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger