AcasăCORONAVIRUSBOMBĂ! Vaccinul anti-Covid schimbă imunitatea și creează dependență

BOMBĂ! Vaccinul anti-Covid schimbă imunitatea și creează dependență

Prof. dr. Virgil Păunescu: ”Ne obligă să reacționăm incorect la boală și să fim permanent în pericol de a muri dacă nu ne vaccinăm”

Vaccinurile anti-Covid existente în acest moment pe piață produc un fenomen extrem de periculos, susțin imunologii. Practic, răspunsul corect al organismului, care se face prin imunitatea celulară, este anihilat și înlocuit cu un răspuns imun bazat pe anticorpi, care ține doar șase luni, creând astfel, dependența de vaccin, ne spune prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

Stimularea de anticorpi prin vaccinarea anti-Covid este atât de puternică, încât distruge, practic, imunitatea celulară, singurul răspuns corect al organismului în fața noului coronavirus, ne spune prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale și singurul imunolog vizibil în spațiul public în perioada pandemiei.

”Am pus o întrebare la ședința Academiei de Științe Medicale și apoi la o întâlnire cu microbiologi și virusologi: care este cantitatea de antigen pe care ți-o administrează vaccinurile de pe piață, care folosesc material genetic? Mi s-a răspuns că scrie pe prospect. Pe prospect scrie cât ADN sau ARN ți se introduce, dar ăla nu este antigenul, ăla intră în celule și începe sinteza de antigen. Și noi nu știm la fiecare individ în parte cât antigen se produce. Asta spuneau și israelienii, că vaccinarea face din individ o bombă cu anticorpi, că stimularea este prea puternică. Și această stimulare puternică duce la o chestiune. Răspunsul imun corect al organismului se face prin imunitate celulară, prin limfocite T citotoxice. De aceea pacienții care trec prin boală în mod normal, în special asimptomaticii, nu ar trebui să mai aibă nicio problemă ani și ani de zile. Dar, în momentul în care tu îi vaccinezi, le-ai schimbat imunitatea, pentru că este o doză foarte mare de antigen care ți se introduce indirect și nu știm cât este”, ne-a declarat prof. dr. Virgil Păunescu. Acesta arată că organismul este forțat să-și schimbe imunitatea dintr-o imunitate corectă, pe bază de limfocite T, într-una pe aniticorpi, care nu rezistă decât 6 luni.

”Astfel, oamenii devin dependenți de vaccin, pentru că nu vor mai reacționa după o asemenea manevră brutală de schimbare a modului în care răspunzi imun, și rămân vulnerabili și dependenți de acest răspuns incorect”, susține prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

Pericol permanent

Prof. dr. Virgil Păunescu crede că vaccinarea avea oarecum o explicație până la apariția anticorpilor monoclonali sau până la apariția unui antiviral eficient, nu pe termen nelimitat, cum se preconizează acum. ”Spuneau cei din conducerea companiilor producătoare de vaccinuri anti-Covid că omenirea trebuie să se obișnuiască la fel ca în cazul vaccinului antigripal, unde se dă o doză în fiecare an, iar la cel anti-Covid două doze pe an. Dar nu este același lucru, e o tehnologie total diferită. Adică tu mă obligi să reacționez incorect la o boală, așa cum reacționează acum o minoritate, și să fiu permanent în pericol de a muri dacă nu mă vaccinez. Dar cât să mă vaccinez? Eu am vrut o dezbatere sub auspiciile Academiei de Științe Medicale și s-a spus acolo că tehnologia ARN-ului mesager e cunoscută de vreo 40 de ani, sigur, nu asta cu care fac ei, dar insistența că suntem în pragul unei revoluții este o prostie”, ne-a precizat prof. dr. Virgil Păunescu.

Vor să micșoreze dozele

La solicitarea de autorizare pentru vaccin trebuie să răspunzi la întrebarea ce conține și cât, însă nu se poate da un răspuns la ARN-ul mesager și nici la adenoviruși, ne mai spune prof. dr. Virgil Păunescu. ”Nu este un ARN fiziologic, normal, este un ARN modificat chimic, care stă în celule circa 7 zile, în loc de 20 de minute. Și din 20 în 20 de minute trece prin aparatul de sinteză proteică și generează o proteină spike. Dar aici nu este matematică. Eu nu știu dacă stă 5 zile, 6 zile, 7 zile, 8 zile, 5 zile și jumătate, iar diferența dintre o zi sau o jumătate de zi sau dintre stările celulelor la oameni mai tineri și la oameni mai în vârstă este foarte mare. Astfel că diferențele de sinteze de antigen pot varia de la 1 la 10 sau de la 1 la 100.  Ceea ce se bănuiește, că ați văzut că Moderna a redus dozele, este că e prea mult. AstraZeneca lucrează la vaccinul lor cu administrare intranazală cu o cincime din doza pe care o injectau, pentru că au observat că se obțin aceleași rezultate ca și cu doza aceea mare”, a afirmat prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
190.582 afisari

156 COMENTARII

  1. Da, se cunoaste fenomenul. Sa nu uitam ca vaccinurile actuale cauta doar sa reduca simptomele. Ca efect secundar, sistemul imunitar este reprogramat sa nu mai raspunda pe anumiti receptori. Rezulta alte infectii (virus, ciuperci, bacterii etc). De aceea creste numarul de cazuri pe masura ca creste gradul de vaccinare in multe tari, de aceea auzim de cazuri de sepsis, de reactivare ale unor virusuri sau evolutie rapida a cancerului. Vom avea milioane de imunodeprimati.
    https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1.full

    O alta problema majora este ca imunizarea repetata cu acelasi antigen creste afinitatea anticorpilor pentru variante vechi ale virusului si o scade pentru variantele noi.

    Si inca ceva:
    „Când se repetă imunizarea cu același antigen, numărul cazurilor de deces din a 5-a dată crește în experimentele pe animale. Există și un rezultat al cercetării pe animale care aproape jumătate mor după ce se repetă de 7 până la 8 ori”, spune Yasufumi Murakami, profesor emerit la universitatea Tokyo Science pentru Forbes Japonia.

      • Eu calculez altfel. Resursele de imunitate ale organismului sunt limitate. O suprastimulare înseamnă consum excesiv. Chiar ei au declarat că nivelul de anticorpi este de peste 10 ori mai mare după vaccin. Două vaccinuri pe an înseamnă resursele de imunitate consumate pt mai mult de 10 ani. În 3 ani, se consumă resursele pt mai bine de 30 de ani. Și după aceea,borganismul cum mai face față? Pe de altă parte, sunt scoase la atac structurile Spike, care sunt tancurile sistemului imunitar. Când scoți toate tancurile odată dintr-o unitate militară, blochezi circulația (vezi trombozele), riscul de chiaguri. Până una alta, eu am încredere cum a lăsat D-zeu sistemul imunitar și nu cred în găselnițe ale omului. E clar că virusul a fost „tunat” în laboratoare. Cei care au „tunat” virusul, e clar că n-au făcut-o cu bune intenții pt omenire. Tot ei vin acum și cu antivirusul. Pot crede că ne vor binele, de vreme ce prima acțiune pt a face rău omeniri?

      • Profu asta ,omul lui basescu,e taaare frustrat ca nu a fost el primul inventator de vaccin anti covid din lume,iar acum profita de procentul mare de nevaccinati de la noi si-i baga si mai mult in ceata!!S-A VACCINAT EL SI I-A SCHIMBAT IMUNITATEA? SOSOCAR BATRAN IRESPONSABIL!Tot ce se intampla acum este datorita nevaccinatilor,virusul a gasit purtatori printre vaccinati si circula in continuare,modificat tocmai datorita nevaccinatilor,caci daca toti ne-am fi vaccinat,virusul ar fi slabit ca gravitate si s-ar fi transformat intr-o simpla raceala.UNA E IMUNITATEA DUPA BOALA ASTA,CARE E ATAT DE AGRESIVA INCAT ITI FACE ORGANISMUL PRAF,ALTA E CAND TE VACCINEZI SANATOS!!De aceea ,cei ce trec prin boala raman cu sechele grave in organism si se reinfecteaza usor,daca nu se vaccineaza,altii chiar vaccinati se reinfecteaza,daca au fost bolnavi de covid!E atat de simplu…plus ca s-a spus ca aceste vaccinuri inovatoare,dupa doza booster ,nu mai e nevoie de vaccinare anuala,fata de cele facute din virus inactiv,ca AstraZeneca sau Johnsson…

        • Au și ce-i de la institutul de cercetări ONCOGEN cercetaree ptr vaccin , dar nu le -a dat bani că-l producă. Au luat șmecherii 120 000000 de doze.

          • Oncogen a primit bani pentru cercetări privind vaccinul „intranazal” printr-un proiect în parteneriat cu Institutul Cantacuzino…. Suma a fost una frumușică, luând în considerare finanțarea cercetări din România…

          • Dacă aveau rezultate credibile în urma cercetărilor erau destule companii gata sa-i finanțeze. Dar nu au primit nici o oferta din lumea asta mare . Doreau sa mănânce niște bani de la buget, ca vin fără obligații.

        • Nu ai decât să te vaccinezi dacă crezi că te ajută. Dar dacă te vaccinezi și tot îți este frica de virus înseamnă că și tu și vaccinul aveți o mare problemă.
          Tot aud tâmpenia asta cu sosocari. Cei care nu vor să se vaccineze nu vor dinainte să apară tanti aia. Sau ai avut capul în fund pana să apară ea?
          Și lasă datele astea inventate de tine în ciorap. Ești ca țața Leana din colț, care peste noapte s-a trezit că e mare savant.

          • Corect Andreea! Eu nici macar nu stiam cine este Sosoaca pana de curand, daca nu o ridicau atat in slavi ProVacinisti :)).
            Iar draga Lia daca ai deschide ochii, ai observa ca visurul si-a gasit gazde in egala masura si in vacinati si in nevaccinati.

        • @Lia
          Care „imunizare” bai dobitocilor ? Cu cat creste numarul celor intoxicati cu proteina Spike , cu atat izbucnesc tot felul de efecte , de la reinfectare pana la inflamare , tromboza, reactii autoimune si moarte ! Bai dobitoci bolnavi psihic , deja este clar ca in toate zonele puternic „vaxxinate” inca din primavara se manifesta acum fenomenul de DEZACTIVARE AL SISTEMULUI IMUNITAR NATURAL – De aici si noua explozie de cazuri ! Este cea mai mortala CAPCANA din istoria omenirii pentru ca noile rapeluri vor distruge si mai tare imunitatea naturala creand dependenta de serul pentru Covid in paralel cu reactiile adverse de coagulare ale sangelui !

          • Aşa pare👍
            Singura şansă ar fi fost izolarea de la început. Nu pricep de ce au circulat avioanele dinspre şi spre zonele infectate acum aproape 2 ani

        • Lia draga nu ai nici cele mai vagi cunostinte de epidemiologie. Nevaccinatii intodeauna iau virusul de la cei vaccinati ci nu invers. Nici macar nu stii cu ce te injectezi

        • Toți îl numiți vaccin dar nu e atestat definitiv nicãieri în lume,nu ştiți mai mult de a judeca între validation şi ne vaxinați.Ast le place la nebunie celor care fac miliarde pe prostia omeneascã.

          • Asa e! Daca sunt multi spalati asa, ca Lia, pe creier… Din pacate, peste cel mult un an cei care nu au inca probleme vor dori sa se reintoarca in timp…dar va fi prea tarziu…

          • Jignesti vaca…este mai proasta decat prevede legea!Am o mare empatie pentru persoanele gen.Cred ca se oftica rau ca s-a intepat :)) Saraca…

        • Ce madamă doctă! Mă mir că nu sunteți în colectivul inventatorilor virusului și a serurilor..toate le știți!

        • Esti ipocrita si naiva avind communism in singe…cum poti astepta sa fie vaccinat cineva daca nu vrea si sa-l faci si responsabil ca dezvolta boala???Dumy virusul e purtat de toti egal ca e vaccinat sau nu….

        • Ba chiar se va face vaccinul inițiat de Oncogen în Germania care a alocat 2 mil.de euro în prima fază şi apoi încă 3 mil., total 5 pt.fabricarea lui. De subliniat este faptul că nu foloseşte proteina spike ci îi distruge învelişul. Ştim deja că nu pot exista viruşi dacă nu au înveliş

        • Buna ziua! De unde ați tras concluzia Dvs.ca după imunitatea prin boala rămâi cu sechele?? S-au făcut studii? Se poate și după vaccinare repetata sa rămâi cu sechele, atunci,nu?
          Eu am 16 luni de când am avut covid 19 , de circa 2 luni stau in preajma celor vaccinați(peste 50 pers.) care tot au luat boala pana la urma …insa din toti cei care s-au imunizat natural, nu am auzit de niciunul sa se mai reinfecteze! Concluzia e simpla, nu am nevoie de studiile lor aiurea.

  2. Dl prof avem deja exemplu puii de gaina care vin din ferme deja modificati genetic si daca nu sunt vaccinati se imbolnavesc di mor !!! Asta vor si pt umani sa i intepe pana le distruge sist imunitar.

    • Motivul la pui de găină e altul. Și e valabil la orice animal crescut în condiții asemănătoare. Trăiesc liniștiți fără vaccin. Ii vaccinează pt ca la densitatea dintr-o astfel de ferma dacă întra un carcalac se infectează toți într-o noapte. Nu e ca în ograda bunicilor unde unii dorm în sura, altii pe gard iar alții pe stiva de lemne. L și acolo când întra boala ii pierzi pe majoritatea dar tot mai scapă. Într-o ferma nu mai scpa niciunul.

      • Așa gândesc și eu .boala făcută pe tărim nevaccinat luptă cu anticorpii naturali și da e aproape o imunizare normală

  3. asta am banuit si eu pe baza de logica fara sa fiu specialist . astfel se justifica disperarea de a vaccina lumea , ca sa devina dependenta de vaccin . cei care au facur 2,3 doze nu vor mai putea trai fara el , visul de aur al smecherilor din big pharma . daca lumea continua sa doarma si sa mearga ca vitele la abator sa se intepe vor avea ce-si doresc .un plan ticalos greu de descris in cuvinte , de fapt genocid , ce sa ne mai ascundem .

      • Dacă vă place in pământ, nu va vaccinați. Ce se întâmpla pina acum dacă nu ne vaccinam, vă dați seama. Mai bine dependent de vaccin, decât mort, ce ziceți.

          • Corect :D. Apropo … toti suntem datori cu o moarte!

            Si pentru cei care ar prefera sa traiasca dependenti de vaccin, intreb eu oare ce se va intampla cand vaccinul va costa de 10 ori salariul tau pe 1 an?
            Poate nu ati observat ca dependenta costa….. si costa mult. Si cocaina este gratis, primele doze 🙂

        • Mama mea, nu s-a vaccinat, a ascultat de toți „înțelepții” ăștia și acum e la 2 metri sub pământ – iar tata care s-a vaccinat a făcut o formă ușoară și TRĂIEȘTE! Așa că și eu prefer să trăiesc.

          • Mă Laura, cum s-au nimerit părinții ăștia ai tăi unul hăis și altul cea nu-mi vine a crede. Da să zicem că e așa. La ce bun e să trăiești cu coloana ghiocel ca tine? Tu crezi că folosește a trăi ca patruped fără a avea conștiința ca ești „chip și asemanare” cu Dumnezeu. A! am uitat, tu ești autonomă, dai lecții de cum și în ce fel trebuie să trăiască omul. Rămâi în orizontalul materiei și privește ca… porcul doar în jos. (Să – ți aduc aminte că porcul, din alcătuirea sa fiziologică, nu poate privi cerul…)

        • Ești un dobitoc cu un singur neuron. Și ăla, saracul, plecat pe… terenul de golf. Ai o viață de căcat lipsită de diminsiunea spirituală. Trăiești de pomană de la un ragait la altul. Un avorton…

          • Bine că ești tu M un savant!! Ce ne-am face fără savanți ca tine, din ăștia, apăruți după război? Am muri proști! Ce bine că nu mai e cazul, ne-ai luminat tu!! Bine că nu ești tu cimpanzeu, dacă pe alții îi faci porci! Savantule! Luminăția ta! Mai bine du-te și te culcă! Scutește-ne de atâta inteligență!

  4. As dori sa ma vaccinez pana la urma… dar doar cu vaccinul creat de dl. dr. Virgil Păunescu pe baza de limfocite T!
    Desi, daca am avut boala e posibil chiar sa nu mai am nevoie…

    • #Iliana, o sa-l astepti mult si bine, pentru ca nu „e bun”; da imunitate pe 10 ani, mi se pare, nu pentru 2 saptamani ca vaxinurile produse de marile companii. Altfel ar fi primit finantare si sustinere din partea guwernantilor.

      • Guvernul nu are cum să susțină acest proiect.Doar a semnat contract pt 120 milioane de doze și la care nu poate renunța,deoarece i s ar imputa suma.De ce să susținem un proiect românesc.????…..facem ce ne dictează Europa,doar ei ne finanțează,altfel am fi morți financiar!!

  5. Rețetă clasică : faci virusul, apoi vinzi antivirusul, insă trebuie abonament pe viață, să duduie afacerea cu miliarde.

    Turma progresistă și-a găsit un idol, știința și are și o amuletă.

    ce mai contează că le distruge imunitatea naturală. Important e că psihologic se simt protejați.

    • Nici psihologic….vaccinatii au devenit paranoici in prezența unui pozitiv…nu te mai înțelegi cu ei ..eu as sta libera,chiar fara masca ,dacă nu mi ar impune Guvernul sa o port….absolut tot ce s a așteptat de la vaccin e pură vrăjeală….trebuia să se consume Nr de doza achiziționate!

  6. Am făcut prima doza.
    Mă înspăimântă ce văd că se poate întâmpla cu omenirea prin acest experiment.
    Vreau sa ma opresc înainte de doza a II-a si as vrea sa stiu daca are implicații negative. Mi-ar prinde bine un sfat înainte de a face o altă prostie.

    • Cristian, nu sunt specialist in medicina. Dar cunostintele mele generale ma ajuta sa inteleg ca daca sistemul meu imunitar este lasat sa se dezvolte, ma va ajuta toata viata. Daca il inhib, nu va mai sti ce are de facut, lasandu-ma descoperit in fata oricarui pericol. Am observat asta in perioada in care am luat anticonceptionale. Preiau medicamentele controlul asupra organismului si acesta nu mai stie cum e bine sa functioneze. Natura are propria inteligenta. Nu trebuie noi sa o invatam pe ea cum sa functioneze. Uite-te la padurile montane. Desi sunt stanci sub ele, acei arbori isi fac singuri pamantul. Nu le-a carat nimeni nici-o roaba de pamant la radacina. Dar de cele mai multe ori noi uitam ca avem un creator pe care niemni nu il intraba nimic. Doar ne trezim noi mai destepti ca natura.

    • Ai o singura sansa: Dumnezeu prin sistemul tau imunitar, inca capabil sa anihileze ceea ce i-ai dat de lucru! Categoric sa nu mergi mai departe! Doamne ajuta!

    • Eu zic sa faci ce ți dictează inima și creierul.Daca date științifice publicate te au determinat să gândești altfel decât gândeai cad ai făcut prima doza,niciodată nu e prea târziu să te oprești.Este decizia ta și doar a ta.Pe mine nimeni nu m a lămurit încă,că e cazul să mă vaccinez,din păcate!

  7. Scopul e CODUL QR pt implementarea controlului si dreptului de acces in viitor .De ce nu au dat o simpla adeverinta de hartie pt vaccinare pt uz intern si certificat doar pt calatorie in afara ……….Vaccinul e ff bun dar de ce trebuie cod QR electronic? Simplu ….introducerea in viitor a coercitiei de tip singaporez in civilizatii si de tip chinez in saracii. Acum cand epidemia scade si factorul de replicare R e mult sub 1 se vor grabi sa dea legea cu obligativitatea certif pt ca sa nu scape treaba cu QR ..ul…. Viitorul digital cu drept de acces ….nu se pune problema daca ci cand…zbaterea e inutila..

  8. Are dreptate dl profesor. Codul ARNm conține la final un caracter care se repeta de vreo 400 de ori iar la fiecare sinteza în urma căreia ribozomul produce proteina Spike, codul ARNm pierde câte un caracter din cele 400, pana le epuizează pe toate, după care nu mai este apt pentru furnizarea informației necesare sintezei proteinei Spike. Deci pentru a face fata virusului corpul trebuie iar încărcat. Consecința este dependenta, probabil ca de-asta s-au cumpărat atât de multe doze pentru a acoperi un număr mare de vaccinări repetate. Totuși Covidul a fost creat în laborator, asa cum spunea prof Luc Montagnier prin grefarea unei secvente de ARN de HIV pe un coronavirus de liliac. Cine l-a creat? ca vrajeala cu chinezii e fumata. Ei doar au pus botul la finanțare, ca în mod sigur nu au primit cadou o arma biologica!

  9. Mii de multumiri domnului profesor pentru informatiile utile, chiar vitale ce ni le impartaseste.
    Vaccinati perpetuu si probabil ca dupa o perioada, sau un numar de vaccinari se va plati din buzunar.
    Drogurile si vaccinurile aduc dependenta si produc bani, de aceea sun recomandate, scuzati impuse.

  10. PROCES PENAL împotriva „coordonatorului acțiunii de omor în masă, Raed Arafat, și a conducerii criminale de la spitalul Sf. Ioan” – Anunțul jurnalistului de investigații Mădălin Pribu după moartea cu zile a mamei sale. „Au ordin să extermine!”
    https://www.nationalisti.ro/proces-penal-impotriva-coordonatorului-actiunii-de-omor-in-masa-raed-arafat-si-a-conducerii-criminale-de-la-spitalul-sf-ioan-anuntul-jurnalistului-de-investigatii-madalin-pribu/

    • Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Dar stau si ma intreb, tu, jurnalist fiind, nu ar fi trebuit sa faci tot posibilul ca mama ta sa nu ajunga in spital, stiind ce se intampla in sectiile ATI covid, de aproape doi ani? Sau poate n-ai stiut si atunci e trist, foarte trist, pentru ca sunt atatea marturii ale apartinatorilor. Nu stai si astepti sa te „rezolve” medicul de familie, ca si ala face parte din sistem. Se stie clar ca trebuie sa te tratezi de la primele simptome, mai ales cand toate arata inspre covid. Eu personal, am cumparat claritromicina si ventolin, mintind ca medicul de familie mi-a recomandat sa cumpar si mi-a zis ca se da si fara reteta in perioada asta. Am mintit, cu nesimtire si tupeu, pentru ca stiam ca si pentru farmacii, banul primeaza. Nu stiu daca o sa ajute, in caz de Doamne fereste, dar macar stiu ca am incercat, am facut ceva.

    • Dar daca ei, creatorii de vaccinuri, care au omorat cateva zeci de mii, poate sute, cu serurile lor, sunt absolviti de raspundere, atunci o sa fim si noi, crimnalii cei nevaccinati, nu?
      Acum, serios, milioane de dobitoace bipede chiar cred ce spune psihopatul asta, de acolo si ura impotriva nevacinatilor.

  11. Se pare că nu mai este mult și ne vom auto distruge, ca locuitori ai aceste planete ! Păcat de evoluția omului în ultimii 100 de ani ! Or să rămână doar miliardarii să-și bage miliardele undeva ! Și eventual niște sclavi ! Se pare că asta se dorește !

    • Dar parintii copiilor aia sint asa de saraci incit nu-si pot cumpara o secure cu coada ergonomica de la Auchan ?
      Pe piata se mai gasesc si machetem pumnale etc.
      La nevoie se pot procura si arme cu glont !!!

  12. Este ceea ce a spus Dr. Mallone, cel care a patentat m ARN prin anii 70 și care consideră ca un mare pericol dependeța de astfel de vaccinuri….

  13. Dacă teza asta este documentată ştiinţific, vaccinarea este o crimă pe mai multe generaţii şi chiar cel mai mare genocid care se putea închipui vreodată!
    Cine şi când va judeca aceste crime; cine va plăti despăgubiri?

  14. @ Dacă ăștia care sunt cercetători au stabilit și existența unor corespndențe între utilizarea în mod extins a vaccinănării și înmulțirea cazurilor de apariție și dezvoltarea unor boli grave, prin dereglări ale sistemelor imunitare induse de vaccinări, ?

  15. & Au zis unii specialiști că se așteptau la pandemie de gripă pentru care aveau și vaccinul pregătit și le-a ieșit cu COVID, pentru care au fost nevoiți să facă alte vaccinuri, ?

  16. @ De tetanos se vaccinează doar ăia care se înțeapă, de turbare doar ăia care sunt mușcați, alte spețe asemănătoare, ?

  17. Vaccinarea este o crimă, de acord, dar in ultima vreme au cam inceput sa moara oameni, si nu ma refer la buletinele de stiri de la TV. Persoane cunoscute mie au contractat virusul si au murit. Cum te pozitionezi cand vezi ca cei din jurul tau incep sa se cam duca pe lumea cealalta?
    Stiu si multe cazuri care au trecut prin boala fara mari probleme.
    Deci ? Ne trebuie sau nu ne trebuie vaccin ? Scapa care poate ?

    • Vaccinarea trebuie asumată ca un act medical de maximă responsabilitate de o autoritate a statului, după ce pacientul şi-a făcut analizele iar un medic specialist, ştiindu-i anamneza, bolile cronice de care suferă, medicaţia pe care o ia, abia atunci îi recomandă vaccinul potrivit şi va fi ţinut sub observaţie medicală minimum 7-8 zile pentru a monitoriza eventualele reacţii adverse. Cu siguranţă, între noi este un procent de inşi imuni la acest virus, tocmai prin diversitatea şi unicitatea fiecărui individ din această specie. Dar, până la imunizare de turmă, la noi se face, total iresponsabil, vaccinare de turmă ca la o fermă de păsări. Oricâte „păsări” mor, nu mor din elită, nu mor din VIP-uri, nu politicieni, ci oameni de rând! Ceea ce fac acum autorităţile medicale, politicienii care ţin piciorul pe acceleraţia vaccinării este cel puţin un act iresponsabil câtă vreme nu se ia om cu om, pentru a-i cerceta bolile… Bineînţeles că sunt un naiv dar eu îmi asum riscurile pe pielea mea!

      • De acord. Din pacate nu se fac analize premergatoare vaccinarii. Statul nu este interesat de sanatatea cetatenilor, desi masurile luate ar viza acest lucru, ci mai mult de statistici.
        In cazul celor imuni la virus, nu se doreste studierea faptului ce ii face imuni la boala, ei trebuie vaccinati oricum !
        Nu esti un naiv, vezi foarte bine realitatea.

        • „Omului de rând” îi stă bine să fie naiv, altfel, de-ar înţelege, viaţa sa ar deveni imposibilă… Preferă să dea binele peste el şi să-l prindă nepregătit!

    • Cei care v-au murit, au ajuns in spital cumva?? Personal nu cunosc pe nimeni care sa moara acasa de C 1 9…Deja se stie bine acest aspect, unde indiferent de ce se interneaza oamenii, le aplica numai tratamentul c ovid si astfel se inrautateste treaba….eventual ii si intubeaza si…voila! Ai aflat si de ce mor până la urma…Nu trebuie sa ma crezi, dar daca cercetezi putin pe mai multe cai, te vei convige….

    • DA ! NE TREBUIE VACCIN, NU O FACATURA !
      SI MAI TREBUIE CA LABORATOARELE MILITAREE SA NU PRODUCA IN NESTIRE NOI ARME BIOLOGICE, PE CARE APOI LE ARUNCE ASUPRA INAMICILOR !!!
      PE MINE NU MA INTERESEAZA CE ARE SUA CU CHINA SAU CU RUSIA, DAR VREAU SA-MI TRAIESC VIATA PE CARE MI-A DAT-O DUMNEZEU !
      EI POT SA SE ANIHILEZE RECIPROC, FIINDCA FAC UMBRA PAMANTULUI DEGEABA !!!
      REVENIND: DA, VACCIN, NU FACATURA !

      • la bolile respiratorii vaccinurile sint ineficiente pentru ca sint facute dupa un an de la aparitia tulpinei . intre timp virusul a produs mutatii , iar vaccinul este pentru ce a fost nu pentru ce este , asa ca stimuleaza-ti imunitatea natural , bea o sticla de vin rosu bun si o friptura si potoleste-ti pofta de vaccinuri . repet la boli respiratorii nu la boli grave unde intr-adevar vaccinul este eficient si a eradicat multe boli , dar astea antigripale sint bune pentru smecherii big pharma .

  18. & Deci, de revăzut și faptul că la tetanos și la rabie nu se vacinează pentru „imunitatea de turmă”, că nu fac rabie sau tetanos toți dacă se înțeapă sau sunt mușcați numai câțiva, ?

  19. & Dacă „marii vaccinatori” ai medicinii au trecut de la „vaccinarea en detail” la „vaccinarea angro”, ?

    • & Deci , dacă și vaccinarea este „adaptată” economiei de piață și capitalismului , cu „angro” și „en detail”, cu black friday , etc. , ?

  20. Eu spun că arabul Arahat trebuie să termine cu crimele de la ATI. Trebuie demis urgent pentru că s-a mers prea departe cu genocidul. Dacă seful OMS spune că nu vede rostul dozei a 3-a, atunci să se termine imediat cu crimele. Sunt persoane care au diferite afecțiuni si nu le este recomandat serul experimental. De niciun fel. ARAHAT are protocolul lui si il doare undeva de Constitutia noastra. Tot ce intra in spital are covid, trece pe sedare forțată si pompare oxigen tehnic industrial. Crimă din start. Niciunul nu primeste medicament pentru boala de care suferă. Este covid de la un capăt la altul. ADICĂ GENOCID.
    SI A FOST LĂSAT SA-ŞI FACĂ DE CAP. ASUPRA ĂSTUIA NU MAI ARE NIMENI NICIO PUTERE? A OMORÂT PREA MULȚI IN 2 ANI. SI NU VREA NEMERNICUL SĂ SE OPREASCĂ. PARCĂ ESTE DRACUL ÎN CARNE ŞI OASE. SĂ FIE URGENT DEMIS ARABUL ISLAMIST.

    • Asa este. Multi au comorbiditati care nu sunt tratate concomitent cu Covid-19. Eu am patit-o pe pielea mea. Mi-a crescut glicemia până la 460 si nu se grăbeau sa-mi faca insulina. După multe telefoane si interventii, am primit insulina. Acum sunt bine si după 9 luni de la boala ( in luna august) aveam anticorpi in cantitate mult mai mare decat am avut la 3 luni după boala. Nu sunt vaccinare. Imunitatea naturală functioneaza.

  21. Dacă am făcut primele două doze și apoi am avut si virus (trecut destul de lejer prin boală), ce sistemul meu imunitar nu a știut să facă anticorpi, că l-a încurcat treaba cu vaccinul ? Vreau să înțeleg cum stă treaba. Eu ma gândeam ca vaccinul ne ferește de forme grave. Dar estd inevitabil ca la un moment dat să ne întâlnim toți cu virusul și organismul va face si anticorpi așa cum știe el de la natură. Deci mi se pare ok. De aceea, nici nu ma gândesc la a treia doză, sunt singură că dacă se întâlnește cu Guvidul, știe de acum ce să facă. Drept să vă spun mie mi-a fist frică de o forma gravă de boală. Adică, părerea mea, ca primele două doze nu sunt chiar inutile. Plus imunitatea naturală, iese bine, zic eu. Și eu cred că cei care au trecut prin boală nu mai au nevoie de vaccin. Cred ca Dumnezeu este genial in creația sa, și știe foarte bine ce a făcut. Beleaua e ca sunt de aceeași părere, ca virusul este făcut în laborator. Nu știu dacă s-a gândit Divinitatea și la asta, să inzestreze sistemul si pentru varianta asta. Dar fiind Divinitate…. Cred că s-a gândit.

    • Fa-ti testul care iti arata cat de multi trombi s-au dezvoltat in urma vaccinului.Nu ai inteles nimic din articol

      • D-dimmer-ul , dar nici ala nu este exact, ca poate scoate la iveala si alte probleme.ideal este sa faci d-dimmer inainte si dupa fuxinare ca sa poti sa iti faci o parere

      • Normal că nu înțeleg, nu am cunoștințe nici măcar medii în domeniu, dar avansate. Oricum la a treia doză nu mai merg, ca dacă am făcut și boala, nu cred ca are rost.

  22. Foarte multi au comentat dar nimeni nu a criticat pe cine la inventat si finantat este o cnspiratie mondiala?

  23. Industria medicamentelor este atât de mare încât a cumpărat toate guvernele țărilor! Toți sunt corupți! Si asta se vede din faptul că în loc să ne ascultăm savanții si specialistii din țară noastra ascultăm pe cei care fac si testează medicamentele pe oameni, fără să știm, aceștia făcând profituri uriașe!
    Dacă luăm in calcul de ce au fost interzise cerealele modificate genetic, (gen soia, porumb, etc.) ,dar în schimb ne dau medicamente modificate ARN, ADN, este clar că ceva este rău în toata afacerea asta ! Dacă mai punem la socoteală că nu suntem lăsați să fim tratati cu metode autohtone, medicamente, si nu se aduc acele medicamente pe care medicii le știu că dau rezultate, este clar că este o magarie si mai mare la mijloc !
    Dacă pe lângă acestea adaugăm si faptul că firmele care au făcut vaccinurile, au fost exonerate de la vină, de la malpraxis, si la fel si guvernele țărilor, este si mai clar că trăim o vreme de căcat!
    Din pacate vom ajunge să ne distrugem singuri în loc să ne salvăm! De u de stim cum vor evolua în timp acele vaccinuri în timp, fără o testare, si o urmărire în timp a acelor vaccinuri !
    De ce se face rabat de la legea punerii pe piata a unui medicamente??? Mai ales a unui vaccin care are acțiune îndelungată de timp asupra organismului???
    De ce acceptăm așa ceva ? De ce oamenii de știință nu se unesc, si de ce nu sunt mai vocali? Ei trebuie să fie vocali, deoarece ei sunt deștepții acestei țări! Medicii, de ce nu se opun ! De ce trebuie să ascultăm de niște politruci corupți, pe care îi interesează doar banii si comisioanele !
    Unde sunt oamenii deștepți din această țară???
    Unde ne sunt savanții, si medicii care ar trebui să ia măsuri, cu o clasa politica, plină de hoți și corupți? Si nu numai, cu așa zișii specialiști cumpărați de firme private, si care nu mai reprezintă interesele acestei țări și acestei omeniri ???

  24. Știu persoana care a făcut și cel de al treilea vaccin și a făcut covid de trei ori după vaccin ….cum vă explicați acest lucru ?
    Cînd e scris de la Dumnezeu să mori degeaba incercam noi sa facem vaccin sau etc … Ca ce este scris în dreptul fiecăruia se va împlini ….

  25. SINGURA SPERANȚĂ O AM LA DUMNEZEU, AM TRECUT PRIN BOALA F F UȘOR, FĂRĂ NICI UN SIMTOM DE BOALA,NUMAI UN TEST POZITIV ȘI ATIT.MULTUMESC LUI DUMNEZEU SII DAU SLAVĂ ȚIE DOAMNE SLAVĂ ȚIE …

  26. Oameni buni! Recititi cele afirmate de dl profesor si trageti concluzii personale! Cui ii este de folos exprimarea urii, a jignirilor, etc? Traim vremuri cutremuratoare pe care niciunul dintre noi nu le-a vrut! Nu noi, vaccinati sau ne vaccinati suntem de vina pt ceea ce se petrece la nivel planetar! Un lucru este limpede: suntem in cel de-al treilea razboi mondial, foarte straniu, total diferit de celelalte doua! In orice razboi, nu sunt folosite arme pt binele sau sanatatea celor atacati! Este de ajutor acest adevar????

  27. Un articol de mare calibru, extrem de argumentat, fara rautati, esenta a ceea ce se intampla cu gestionarea acestui virus. Pentru cine are ochi sa vada si minte sa inteleaga.

  28. Wikipedia
    ,,Vaccinarea este o metodă de imunizare activă, profilactică, împotriva unor boli, prin inocularea unui vaccin.[7]

    Protecția imunologică se instalează după un interval de timp variabil de la inoculare (săptămâni, luni), în funcție de vaccin, și este de lungă durată (ani).

    Vaccinarea și termenul de vaccin au fost introduse în medicină de medicul generalist englez Edward Jenner, în anul 1796, cu ocazia descoperirii primului vaccin, împotriva variolei.[8]

    În prezent toate țările și-au elaborat propriile scheme naționale de vaccinare împotriva bolilor infecțioase. În România, vaccinarea copiilor începe de la vârsta de 2 ore, cu administrarea primei doze de vaccin împotriva hepatitei B”

    Deci , apărând vaccinarea pe la sfârșitul secolului XVIII , vaccinarea nu este o procedură absolut necesară, ?
    Ce ar justifica , așa cum relatează Wikipedia, vaccinarea copiilor împotriva hepatitei B, o formă de hepatită despre care se spune că se transmite doar prin răni descise, contacte la nivelul plasmei, fluidelor, cazuri cu inventar medical nesterilizat utilizat în tratarea pacienților de alte boli, deci nu o formă virală precum hepatita A, și nici de o incidență crescută a cazurilor, ?

  29. & ,,Prof. dr. Virgil Păunescu: ”Ne obligă să reacționăm incorect la boală și să fim permanent în pericol de a muri dacă nu ne vaccinăm”” , ?
    Wikipedia
    ,,În România, vaccinarea copiilor începe de la vârsta de 2 ore, cu administrarea primei doze de vaccin împotriva hepatitei B” „, ?
    Care a fost evoluția nașterilor după adoptarea deciziei despre vaccinarea copiilor nou născuți cu vaccin împotriva hepatiteti B , ?

  30. & Cum au evoluat copiii vaccinați, ca resurse ale sistemului imunitar, după vaccinarea cu vaccin împotriva hepatitei B, comparativ cu cei din perioade anterioare în care nu se vaccina și împotriva hepatitei B, ?

  31. & Deci, după ce Ioan Nicolae la luat la Astra pe Dylan Bahamboula care nu a jucat mult timp, i-a transferat după aceea pe Kehinde Fatai care joacă în prezent la FC Argeș și pe Adeshina Fatai care este la Astra, ?

  32. Informațiile d lui profesor mi se par clare și adevărate !Piate fi considerat un erou ptr curajul sau ! Multumesc ptr informațiile științifice care m au ajutat sa trec de la simpla intuiție ca aceasta politica de vaccinare nu este decât o mascarada însă cu efect grav asupra omenirii!

  33. & Dacă este și vreo asemănare, ca la teorema lui Thales sau teorema asemănării , între vaccinare și cheltuielile cu apărarea, care ar face să existe și vreo eventuală condiționare între cheltuielile cu apărarea și programele sanitare de vaccinare, ?

  34. & Un articol cu considerații științifice despre, ,,Fenomenul Tunguska” ,al vaccinării, „dezlânat” pe o perioadă mai lungă și la o suprafață mai extinsă, ?

  35. Comunicați idioților de la vaccinuri să nu mai pună atenționarea că vaccinurile sunt sigure , fiindcă nu sunt au recunoscut specialiștii că nu sunt , că vaccinații se pot infecta !
    Să-și pună cenușă în cap și să recunoască , că au greșit !

  36. Nu mai știm pe cine sa credem toată pandemia asta este un business chiar și casele de asigurări finanțează campaniile de vaccinare pentru a evita alte cheltuieli și ce se întâmplă te duci la spital că te doare rinichi și ieși într-un sac de poubela.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger