AcasăCORONAVIRUSAlertă mondială. Val de decese în țările cu peste 80% vaccinați

Alertă mondială. Val de decese în țările cu peste 80% vaccinați

Vaccinurile Covid, efecte inverse

Datele statistice oficiale de la nivel mondial arată că pandemia a trecut doar în țările care și-au vaccinat foarte puțin sau deloc populația. În rest, statele cu procente de peste 80% vaccinați se confruntă, în plin sezon cald, cu un val de infectări, spitalizări și decese, despre care autoritățile preferă să nu comenteze în acest moment. Situația este însă dramatică, iar un semnal important este dat de încetarea îndemnurilor la vaccinare, chiar și din partea OMS.

Stoparea narativului legat de necesitatea vaccinării întregii populații a globului este cât se poate de suspectă. Până și OMS, foarte guraliv și agresiv în a impune vaccinarea anti-Covid, a scos subiectul de pe agendă, concentrându-se acum pe maimuța variolei, sau invers, mă rog.

Absența unor dezbateri, cel puțin în lumea științifică, pe marginea re-reactivării pandemiei tocmai în țările cu procente uriașe de vaccinați, este inadmisibilă. Cel mai probabil, instituțiile internaționale așteaptă începerea anotimpului rece, când virusul, transformat într-o viroză sezonieră, își va intensifica activitatea și în celelalte țări, pentru a abate atenția de la un fenomen cât se poate de îngrijorător. Și anume că celebrul vaccin anti-Covid nu numai că nu a avut efectele anunțate, de stopare a răspândirii virusului și de reducere a deceselor, ci unul invers, de transmitere nesfârșită a acestuia, semn al prăbușirii imunității, și de accelerare a spitalizărilor și deceselor cauzate de SARS-Cov-2. Pentru că exact asta spun datele. În România, de exemplu, cu un procent oficial al vaccinării de 42% și unul neoficial de sub 20%, pandemia a devenit istorie. În data de 8 iunie 2022, media la șapte zile a cazurilor era de 291, iar numărul pacienților internați a scăzut sub 500. La decese, însă, media pe șapte zile a fost de 2,1, adică un număr insignifiant.  La popul opus, în statele vaccinate, pare că pandemia a izbucnit, din nou, în forță.

Situație dramatică în Taiwan

Până să se înceapă vaccinarea, Taiwan-ul o ducea bine-mersi, având o scurtă perioadă, mai-iunie 2021, cu o medie de 19 decese pe zi, după care au dispărut și acestea. După vaccinarea aproape în masă a populației, lucrurile s-au schimbat. În 7 iunie 2022, Taiwan avea 89% din populație vaccinată cu o doză, 81%, cu două doze și 67%, cu trei doze. Rezultatul? Între 26 mai 2022 și 8 iunie statul a raportat nu mai puțin de 1.062.561 de cazuri și 1.819 decese. În mai 2022, media la 7 zile a deceselor a fost de 137, iar în 5 iunie s-a atins un record de 276 morți Covid într-o singură zi. Coreea de Sud se află și ea într-o perioadă dificilă, înregistrând, în 8 iunie, 12.146 de cazuri, în condițiile în care 87% din cetățeni sunt vaccinați cu o doză, 86%, cu două doze și 72% , cu trei doze. Vârful deceselor s-a înregistrat în 29 martie 2022, cu 432, urmând, în aprilie 2022, o medie de 266 morți pe zi.

Lagărul australian dă rateuri

Australia, țara care a aplicat cele mai represive măsuri împotriva populației, în încercarea de a o determina să se vaccineze, se confruntă acum cu o creștere ciudată a numărului de cazuri. Astfel, între 26 mai și 8 iunie, numărul total de cazuri a fost de 424.339, iar cel al deceselor, de 584. În 8 iunie se raportau 32.433 de cazuri și 2.753 de spitalizări. Decesele au ajuns la o medie de 50 pe zi, de la un vârf, înregistrat în august-septembrie 2021, de doar 15 morți pe zi. În Australia, creșterea ratei de vaccinare a coincis perfect cu creșterea numărului de infectări, de spitalizări și decese.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
268.145 afisari

107 COMENTARII

  1. Jurma a iesit iar la inaintare, frecându-și mâinile că avem trei cazuri de omicron-varianta îmbunătățită. Dar ce zice domnul expert în statistici despre datele prezentate in acest articol? Se face că nu știe să citească.

  2. Nu trebuie sa fii specialist ca sa constati, asa cum se subliniaza si in articol, ca aceste vaccinuri au afectat profund sistemul imunitar al celor care s-au vaccinat. Alaturi de producatori, cei mai vinovati de aceste ticalosii sunt sefii de stat si de guvern si marea masa a corpului medical. Raul a fost deja facut.

  3. Vaccinul doar previne boala, nu o trateaza.In pandemie.preventia e pe locul 2.Trebuie sa Tratezi boala eficient.Altfel, se raspandeste rapid.

  4. cu atatia vaccinati de ce sunt atatea cazuri de imbolnaviri ? doar vaccinul previne, deci nu te imbolnavesti…. tanti , sigur ai logica unui analfabet functional…..hai, citeste -CAPRA CU TREI IEZI-!!!!!

  5. Gripa spaniola a aparut in Kansas City a fost adusa ca si sars din China. In Sua se murea la groapa comuna. Se spune asa ca se credea ca vine din Spania unde mortalitatea atingea record. Din 1918 pana s-a epuizat virusul a ucis undeva peste 40.000.000 de oameni si infectat 100.000.000 milioane de pământeni. Nu se stie exact numarul dar in India au murit cel mai mult. Moartea survenea asemanator Sars prin sufocare prin inundarea infectioasa a plamanilor. Daca se inventa vaccin gripal probabil ca gripa era tinuta in frau ca sars si mureau undeva la 5 000 000 de oameni. Din pacate nu s-a gasit vaccin…

  6. Era asa de periculos ca daca eu eram infectat si infectam si alta persoana. Unul din noi murea sigur.

    • Bati campii rau de tot, prietene, esti complet trepanat de mass media jigodiilor. Habar n-ai ce zici.

    • Gile, marș de-ți bagă și rapelul la boost, să scăpăm, dreaqu să te ia, cât mai repede de tine.

    • Virgile , cum facem sa ne intalnim si te duc eu la niste curve bulanoase mmmoaah ! Platesc eu numai sa te izbavesc de chelea prepuțului.

    • Serios? Pai și unde este mortalitatea de 50%??? Ca au fost infectați, dar mortalitatea a fost infima. Sa mai vorbim și de protocoalele medicale după ureche, impuse, care făceau mai mult rău? Sa mai vorbim și despre morții de bătrânețe care au fost trecuți C19? Sa mai vorbim despre crimele împotriva bolnavilor cronici cărora le-a fost REFUZATA sansa la tratament și îngrijire medicala de specialitate, ca spitalele erau blocate de gripati? Hai sictir tu și neuronul tău rătăcit!

    • Handicapatule recidivist la neuroni, si turmele de animale tampe injectate dadeau la altii, inca n-ați aflat?

  7. Viermii platiti au iesit la munca.Prostia e cel mai periculos virus de care sigur se moare mai devreme sau mai tarziu.

  8. Nu știu câți își dau seama de gravitatea situației, pentru că e complicat, pe persoană fizică, să cuantifici datele la nivel global în lipsa unui model statistic, dar situația este atât de dramatică, încât îți ridică părul pe ceafă. Urmărind știrile legate de subiect, cu rezerva că pot fi exagerate pentru a da un grad de senzaționalism, și tot nu poți să nu te întrebi ce mama naibii se petrece.

  9. Narativul stoparii vaccinarii e oprit in sezonul cald. O sa reapara la iarna. E normal sa te îmbolnavesti daca trec 6 luni de la vaccinare. Virusul nu e epuizat. Mai e un 1 pana o sa devina un banal virotic.

    • Balaoacheșe, boost-ul să ți-l faci în tîmplă, să fim siguri că-și va face efectul la tine.

    • Handicapatu’, vaccinul asa cum i-l gasim in tratate ca si denumire, efecte, imunizează complet, adica nu mai faci NICIODATĂ, nu ca mai usor sau mai tarziu…ca in cazul ala nu 3ste vax, ci tratament…in cel mai bun caz, daca ind farma si politicienii, dr, ți-ar dori binele, dar cum stim că nu, nici tratament nu cred ca este, ci altceva, daca au insistat atata

  10. Asta e tare ,aud prima oara in viata ca gripa spaniola provine din China.Dar ce aveti cu biata China,obsedatilor!Gripa spaniola a disparut fiindca pe vremea aia nu erau niste dementi la butoanele planetei ,nici televiziuni criminale si nici dobitoci ca tine spalati pe creier.A disparut prin IMUNIZARE ,tantalaule!

    • Pai pune si tu mana pe o bibl🥃oteca…
      Venetia in secolul 15 era acoperita de fum din cauza ciumei bubonice. Aceasta pandemie a fost adusa de sobolanii din calele vapoarelor ce transportau mirodenii din China. Fumul provenea de la venetienii arsi.

  11. Se pare că la Național ori există cenzură, ori vreo setare pe server e făcută aiurea, iar comentariile sunt respinse automat dacă depășesc 200 de caractere. Cum naiba să poți scrie ceva în condițiile astea?
    Puteți rezolva asta, totuși?

  12. Vorbeste civilizat țårane. Prin imunizare dispare guturaiul nu pandemia. Cat de idiot esti sa crezi ca + 40.000.000 de morti au ajutat la imunizare?

  13. Dna Marcu prietena cu cretinul Virgil care nu stie nici macar vocativul limbii romane.Toti sunteti vanduti ieftin.

    • Bine ca ști tu vocativul dar ai ramas un idiot util un analfabet functional care nu proceseaza decat date lexicale si nu date informationale. Du-te si corecteaza lucrari la clasa 1a…

  14. Da,dom felcer,am vazut ca ai prieteni la redactie,asa ca ma predau ca doar e vremea prostilor cumparati cu bani si sporuri.

    • @Virgil. Lăsați-l în plata Domnului, că n-aveți cu cine… Pe proști nu-i nevoie să-i plătești, îi poți folosi pe gratis cît ai chef și după cum ai chef, oricum n-or să-și dea seama.

  15. Sa bei tu atata bere de cati bani iau eu prin tradare. Atat iti urez. Si ai sa mori de sete curand.

    • Dacă ai scrie pe bani, ar fi o explicație și ai avea o scuza. Dar să mai crezi în vaccin după ce există clar demonstrația statistică a numărului mare de îmbolnăviri în țările cele mai vaccinate, asta înseamnă altceva! Și ți s-a spus destul de clar aici!

  16. Sti se scrie cu 2 de i plus ca esti certat si cu virgula.Care sa fie analfabetul?Guturaiul nu dispare prin imunizare ca de aia se repeta in fiecare an momarlane.Pentru prostie nu exista un vaccin ,aimare nevoie ,flacaule intarziat.

  17. Se poate gea si apa ,de noi,prostimea, nu avem bani nemunciti ca sa bem sute de beri prin pub-uri.Deja te-am bagat prea mult in seama,auzi gripa spaniola a aparut in China.Mare ti-e gradina.

  18. Cred ca esti frustatul Ctp suparat tare ca a fost dat afara de la tv s-a apucat de corectat comentarii. Un defect profesional si educativ obsesiv inoculat de mic cand primeai bataie ca luai nota 4 la scoala. Sai mai sus dincolo e informatia. Ai fost persecutat maniai bataie aspra cand veneai de la scoala?iti era frica sa spui nota si faceai repede pipilica? Iti inecai frustrarea adesea prin masturbare maniacala necontenita? Simpla maieutica de studiu. Comenteaza informatia țårane nu gramatica. . Bine esti doar idiot si analfabet functional nu si gramatical, eu in repezeala am niste deficiente asta nu te face mai putin idiot sau mai putin analfabet functional. Uite idiotu-le se scrie ai mare nu aimare… Cum zic.

  19. Ti-a placut colectiva este?Sau esti bou crezi in imunizarea de turma este? 40.000.000 de morti fara cioban nu te oferi?

  20. Una din problemele romanilor se poate vedea din comentariile de mai sus, în care nu putem accepta o părere diferita fără a jigni…pacat. Din păcate raul a fost făcut și acesta se va vedea în timp, dacă nu învățăm nimic din asta, situația se va repeta…

  21. Ce alimente conțin nanotehnologie?
    Printre produsele alimentare obișnuite care conțin nanotehnologie se numără bomboanele (M&M’s, Skittles), biberoanele și recipientele de depozitare din plastic.
    Pot nanoparticulele să vă schimbe ADN-ul?
    Unele nanoparticule, dacă au la bază anumite metale, pot interacționa cu peroxidul de hidrogen care este prezent în fiecare celulă și îl pot transforma într-un radical hidroxil, care poate intra în nucleu, ceea ce poate duce la deteriorarea ADN-ului.
    Cum sunt eliminate nanoparticulele din creier?
    Metodele tradiționale de îndepărtare a nanoparticulelor din eșantioanele de plasmă implică, de obicei, diluarea plasmei, adăugarea unei soluții de zahăr cu concentrație mare în plasmă și centrifugarea acesteia sau atașarea unui agent de direcționare la suprafața nanoparticulelor.
    Poate organismul să scape de nanoparticule?
    Chiar și nanoparticulele insolubile care ajung în alveolele fin ramificate din plămâni pot fi eliminate de celulele macrofage care le înghit și le transportă în mucus, dar numai 20-30% dintre ele sunt eliminate în acest mod. Nanoparticulele din sânge pot fi, de asemenea, filtrate de rinichi și excretate în urină.
    Ce este un Nanotracker?
    (Pocket-lint) – SpyTrack Nano este unul dintre cele mai mici și ușor de utilizat dispozitive de urmărire GPS de pe piață, cântărind doar 68 de grame. Dimensiunile sale reduse îl fac ideal în cazul în care este necesară o soluție portabilă. Acesta oferă o autonomie de 10 zile, permițându-vă să urmăriți membrii familiei, angajații sau orice persoană pe care doriți să o localizați în întreaga lume.

    Abordarea FDA în ceea ce privește reglementarea nanotehnologiei permite ca nanomaterialele fabricate să intre în aprovizionarea cu alimente ca substanțe GRAS fără ca FDA să știe.” Raportul GAO notează, de asemenea, că toate alimentele care conțin nanomateriale fabricate sunt reglementate în multe țări, inclusiv în Canada și Uniunea Europeană, dar nu și în SUA. .Jun 20, 2020

  22. Foarte bine, domnule Prafila, asa trebuie facut, lasati sa dea coltul toti cobaii care chiar vroiau sa devina cobai pe termen foarte bine definit, adica cu durata de viata de maxim 2-3 ani in plus !! Ha ha ha 🙂 Da, bai Taiwan, da, bai Australia, da, bai Coreea de Sud, trebuie vaxxinati in cap toti cobaii de acolo, unul sa nu scape, mama lor de tzukalari atei si decadenti, macar sa le fie sluga la Scaraotki dincolo in Iad, decat aici sa ii forteze si pe altii sa il aduleze pe Anti-hristul care va veni intre 2029 – 2032 !! Bravo bai pampasilor de cobai ratati, cu cat dati coltul tot mai multi, cu atat mai bine !! Un cobai bun vaxxinat in cap e un cobai mort !! Sa ne traiti, tovarasilor Bourla, Kill Bates, Tedros, sunteti niste criminali seriosi, bagati in tampitii astia tot ce gasiti, unul sa nu scape pe acolo, adica in tarile naziste mai sus-mentionate !! Ha ha ha 🙂 Si daca e posibil, facut in asa fel incat sa fie si maimute nebune din toamna, ca nu strica inca ceva circ mondial in plus !!

  23. Scopul a fost atins [ cei trei giganti farmaceutici au acumulat averi de peste 1000 MILD de euro de pe urma serului fizilogic ] !cu ajutorul idiotilor de la OMS si unor imbecili locali precum Jurma!

  24. Cit a fost covidu’ asta am urmarit atit presa romaneasca cit si presa occidentala. Atit cit stiu eu franceza, engleza si germana si ce m-a frapat a fost ca informatiile erau expuse in ziarele on-line parca de acelasi editor, indiiferent ca era Romania, Germania/Austria, Franta sau UK. Parca erau la indigo! Inclusiv pozele cu care ne invitau sa ne vaccinam.

    • Era aceeași firma de PR în 64 de tari. Doar limba în care se țineau lozincile era diferita.

  25. Uitati-va la Sua , la cazuri noi de covid la statistica din 10 iunie 2022 …sunt 135 mii de cazuri …pe zi..

  26. Jurma, Arahat teroristul criminal si toți cei din guvern trebuie să plătească pentru aceste atrocități, judecați și executați toți pt genocid și distrugerea economiei țării!!!

  27. Păcat că nu mai trăiește baba Vanga !
    Și-ar fi băgat adepții vaccinului toate otrăvurile undeva unde nu bate soarele…
    Minciună și crimă!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger