Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Bacalaureat 2013 » PERLE BACALAUREAT 2013 ISTORIE! ”Comunistii erau teroristi. Nu dadeau oamenilor internet!”

PERLE BACALAUREAT 2013 ISTORIE! ”Comunistii erau teroristi. Nu dadeau oamenilor internet!”

Autor:

Sesiunea de la BACALAUREAT 2013 nu a dus lipsa de ”perle”, dovada ca elevii s-au pregatit mult prea putin pentru examenul de maturitate. La proba scrisa de limba si literatura romana, elevii au fost campioni la greseli demne sa aduca zambete pe chipul profesorilor. Nici la istorie candidatii la bac 2013 nu s-au descurcat prea bine. Ce sa mai incolo si-ncoace… elevii din Timis au reusit sa dea un alt sens trecutului Romaniei.

 

80214 thumb PERLE BACALAUREAT 2013 ISTORIE! ”Comunistii erau teroristi. Nu dadeau oamenilor internet!””Stefan cel Mare a batut cel mai multi turci, era spaima Imperiului Austro-Otoman. A avut vreo 50 de razboaie cu ei si a fost 50-0. Numai cand il vedeau aia si deja incepea sa le sune apa in cap”.

”Comunistii erau teroristi, nu dadeau internet la oameni. Ei se batea cu americanii,care lea dat la temelie, ca avea mai multe bombe atomice”.

”Statul roman s-a nascut pe cadavrele oamenilor simpli, ca mine si ca tine, care au murit ca sa avem noi unde sa mergem azi la mall si sa spunem ca Romania e o tara de… ma scuzati puncte puncte”.

”Sau batut ani multi in al doilea razboi mondial si sa-u mai si saturat. Si au zis sa faca pace si au puso diun tratat. Adio razboi”.

BACALAUREAT 2013: Colectie de perle la limba si literatura romana, in Timis

”Uniunea Sovietica era un fel de Rusia de acum, mai maricica. Ea avea Armata Rosie, care era cata frunza cata iarba, vorba poetului, iar noi otraveam fantanile, ca sa moara ei de sete inainte sa ne arunce bombe n cap”.

”Daca nu era Mihai Viteazu sa faca el Romania cu manutele lui cum l-a taiat capu, si bine la taiat, nu aveau astia ce sa fure azi”.

BACALAUREAT 2013! Perlele la bac continua! Mori de ras, nu alta!

”Romania a trecut prin “criza orientala” la mijlocul secolului XIX pentru ca a fost invadata de mici, bere si manele din Turcia, care a vrut sa termine cu Romania. Numai ca romanii nu sa impotrivit si au castigat razboiu”.

”Nicolae Ceausescu a construit cu doar cativa oameni statul roman modern in sec. 19. A facut fabrici, moluri, stranduri. Aveam cele mai frumoase mine din Europa, unde minerii sapau frumos in pamant. Si a mai ramas mii de tone de aur”.

”Romania era implicata in tot felul de relatii internationale aiurea prin lume cu diversi dubiosi. Asta nu era bine, deoarece isi batea toti joc de ea ca si acuma”.

”Hotomanii din Imperiul Otoman au belit Tara Romaneasca de tot ce avea ea mai de pret. Aur, carne, copii tineri pe care ii furau si ii invatau sa fie hotomani de mici”.

”Nici nu stiu care e treaba cu razboiaele cu turci rusi si nemti ca ieu tot aud ca unguri e obraznici si ne fac probleme”. Acestea sunt doar o parte din perlele scrise de elevii din Timis. In posesia lor au intrat jurnalistii de la Exclusivtm.ro.

Sursa foto: OrasdeSibiu.ro.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!