Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Bacalaureat 2013 » BACALAUREAT 2013: Modele de subiecte la proba scrisa la limba si literatura romana

BACALAUREAT 2013: Modele de subiecte la proba scrisa la limba si literatura romana

Autor:

Examenul de BACALAUREAT 2013 continua cu probele scrise, dupa ce pe data de 10 iunie au inceput probele orale la limba romana si limba materna, urmate de proba de evaluare a competetentelor digitale. In perioada 25-28 iunie, candidatii la BACALAUREAT 2013 au dat si examenul de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie.

 

bacalaureat 1024x679 f8afa03472 720x477 BACALAUREAT 2013: Modele de subiecte la proba scrisa la limba si literatura romanaLuni, 1 iulie, absolventii clasei a XII-a continua cu inca o saptamana de testari scrise. Primul examenva fi la limba si literatura romana, urmat de testarea la limba materna. Miercuri, 3 iulie, candidatii sunt asteptati sa sustina proba obligatorie a profilului, iar vineri, 5 iulie,se va desfasura proba la alegere.

Pentru proba de limba si lieratura romana sustinuta in cadrul BACALAUREAT 2013, elevii vor avea la dispozitie, pentru a demonstra ca au invatat, trei ore. Fiecare din cele trei subiecte este notat cu 30 de puncte. Examenul se va derula in intervalul orar 9.00 – 12.00, dar elevii vor intra in sali mai devreme cu o jumtate de ora.

Candidatii la examenul de BACALAUREAT 2013 trebuie sa foloseasca doar cerneala sau pasta de culoare albastra, iar pentru desenul schemelor trebuie sa foloseasca creion neagru. In cazul in care observa ca au gresit, pot taia randurile scrise cu o linie orizonala. Daca vor sa isi transcrie lucrarea, elevii vor primi alte foi de examen.

Modelul de subiect la filiera teoretica – profil umanist, filiera vocationala – profil pedagogic si baremul de corectare:

limba romana filo.1 BACALAUREAT 2013: Modele de subiecte la proba scrisa la limba si literatura romana

filo 2 BACALAUREAT 2013: Modele de subiecte la proba scrisa la limba si literatura romana

barem BACALAUREAT 2013: Modele de subiecte la proba scrisa la limba si literatura romana

Modelul la filiera teoretica – profil real, filiera tehnologica, filiera vocationala – toate profilurile si baremul de corectare:

profil real.1 BACALAUREAT 2013: Modele de subiecte la proba scrisa la limba si literatura romana

real 2 BACALAUREAT 2013: Modele de subiecte la proba scrisa la limba si literatura romana

barem55 BACALAUREAT 2013: Modele de subiecte la proba scrisa la limba si literatura romana

barem 66 BACALAUREAT 2013: Modele de subiecte la proba scrisa la limba si literatura romana

Candidatii la proba scrisa la limba si literatura romana de la BACALAUREAT 2013 nu pot intra in sala de examen cu manuale, dictionare, notite sau alte materiale care ar putea fi  folosite pentru rezolvarea subiectelor.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!